Kultúra

Szakácsi Sándorra emlékezik ezen a héten az M3 retrócsatorna

Szakácsi Sándorra emlékezik ezen a héten az M3 retrócsatorna

A csa­torna min­den héten meg­em­lé­ke­zik egy neves mű­vész­ről. Ezen a héten a 2007-ben el­hunyt szí­nész film­jeit ve­tí­tik majd az adón.

Kortársai állították, hogy Szakácsi Sándor későn érő típus, mert bár a főiskolán ügyeletes zseninek számított, kiugrása mégis éveket váratott magára. Szerepek mentek el mellette, míg végre a sikeres beugrások meghozták a munkával és tehetséggel kiérdemelt népszerűséget.

Az Evita, a Sztárcsinálók és a Kőműves Kelemen kirobbanó sikert hozott számára.

Szakácsi Sándorra emlékezik ezen a héten az M3 retrócsatorna
Fotó: YouTube

Egy időben több színház vendégművészeként folyamatosan láthatta a közönség a legkülönfélébb szerepekben. Jellegzetes orgánuma miatt a szinkronstúdiók is szívesen foglalkoztatták a művészt, aki világsztároknak (Terence Hill, Mel Gibson, Tom Hanks, Richard Chamberlain) kölcsönözte bársonyosan kellemes hangját.

Az Amerikai komédia című filmet hétfőn 21.20-tól tekinthetik meg az M3 nézői. Kedden 21.20-tól A sárkány menyegzője látható. Szerdán 21.20-tól A fészek melegét, 22.40-től pedig a Peer Gynt című tévéfilmet tűzi műsorára az M3 retrócsatorna Szakácsi Sándor szereplésével.

Csütörtökön 21.20-tól a Nász a hegyen, 22.25-től pedig Az álommenedzser első része látható. Pénteken 21.15-től a Néhány első szerelem történetét, 22.20-tól pedig Az álommenedzser második részét vetíti a csatorna. Szombaton a Lumpáciusz Vagabunduszt 12.10-től, a Nincs többé férfi című művet 18.30-tól, a Hajnalban, délben, este… című tévéjátékot 20.10-től és a Csontváry – avagy a világhódító hun című filmet 22.40-től követhetik.

A Vers mindenkinek című műsor vasárnap 12.10-től és 13.10-től jelentkezik Szakácsi Sándor előadásával. A Sobri című játékfilmet 19.55-től, a Karácsony angyalai című irodalmi műsort pedig 21.30-tól láthatják az M3 csatornán.

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Egy egyedülálló dal és egy feledhetetlen hang. Ki nem volt legalább egyszer elvarázsolva ettől a daltól?

Edit

Kitúrták Németh Kristófot? Komoly problémák a partnerekkel

Mazsi

Mit nézzünk a hétvégén?

Edit