Hirmagazin.eu
Főoldal » Szájkosár nélküli, támadó rendőrkutyákat vetnek be Párizsban!
Külföld

Szájkosár nélküli, támadó rendőrkutyákat vetnek be Párizsban!

A sárga mellényesek tüntetésén. Ilyen eddig még soha sem volt, de Párizs új rendőrfőnöke Didier Lallement parancsba adta és most ettől hangos a francia sajtó.

“Kultúrországban” egyedülálló húzásra készül a francia rendőrség a sárga mellényesek holnapi tüntetésén. Szájkosár nélkül vetik majd be a támadásra kiképzett rendőrkutyákat a tömeg ellen, Didier Lallement az új párizsi rendőrfönök parancsára – írta a Le Canard Enchainé (A Leláncolt Kacsa) alapján a Sputniknews. A Le Canard Enchainé szatirikus hetilap befolyásos politikusokat buktatott már meg leleplezéseivel és folyamatosan tűz alatt tartja a hatalmon lévőket, attól függetlenül, hogy milyen párthoz tartoznak.

Az internet népe reagált a hírre…

Ez a hír futótűzként terjedt el a francia sajtóban, azzal együtt, hogy ma minden eddiginél több motoros rendőrt vetnek beés megpróbálják kiszűrni azokat akiknél fegyverként használható tárgyak lesznek.

A hatalom láthatóan fél az utca népétől és már elege van sárga mellényesekből, de ez a húzás csak olaj lesz a tűzre.

Különösen, hogy Macron elnök a “nemzeti konzultáció” utáni sajtótájékoztatóján világossá tette, hogy a sárga mellényesek egyetlen konkrét kívánságát sem teljesíti.

Csak általánosságokat fogalmazott meg, például, hogy a személyi jövedelemadót „jelentősen” csökkenti fogják, hogy megkönnyítsék azok helyzetét „akik dolgoznak”.

Az a mondata pedig, hogy “a franciáknak többet kell dolgozniuk” , alighanem be fog vonulni a francia történelem politikusainak legszerencsétlenebb kifejezései közé.

Forrás, fotó: Ripost

Hasonló hírek

Szimbolikus helyszínen gyilkolt a strasbourgi merénylő

Géza

“Meglepetés” – ezt mondta a iskolás fiú, mielőtt lelőtte az osztálytársait

Géza

Itt a csodafegyver a terroristák ellen! – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------