Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Szacsvay felesége beteg volt a tragédia előtt

Szacsvay felesége beteg volt a tragédia előtt

Hirdetés

Hétvégén érkezett a sokkoló hír, Szacsvay László felesége tisztázatlan körülmények között kiesett V. kerületi otthonuk konyhaablakán. Az asszony túlélte a közel 15 méteres zuhanást, de az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet intenzív osztályán még mindig az életéért küzdenek.

“Szacsvay felesége súlyos koponya- és gerincsérüléseket szenvedett. Továbbra is életveszélyben, lélegeztetőgépen van, és számos műtét vár rá, ám a központi idegrendszere szerencsére ép, és ez mindenképp biztató” – árulta el a Blikknek az intézmény egyik dolgozója.

Az eset nem csak a Nemzet Színészét rendítette meg, a szomszédok szintén döbbenten állnak előtte. Az egyik asszony arról is mesélt, hogy a mindig közvetlen és boldog pár nehéz éveket tudhat maga mögött.

“A kutyasétáltatóban ismerkedtem meg a művész úrral és a feleségével. Aranyos, közvetlen emberek, nagyon megszerettem őket, ezért is ért szinte sokként, amikor kiderült, hogy Szacsvaynak prosztatarákja van. Hősiesen végigcsinálta a kezeléseket, felesége pedig igazi támaszként mellette állt mindvégig. Aztán fordult a kocka, a művész úr kezdett jobban lenni, akkor pedig Klaudia betegedett meg nagyon súlyosan. Szacsvay példamutató módon kezelte a helyzetet, mindenben megpróbált a felesége segítségére lenni. Szörnyű, hogy ez történt Klaudiával. Azóta meg sem merem szólítani a színészt” – mesélte a Borsnak a nő.

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: