Hirmagazin.eu
Főoldal » Szabadulhat Pénzes Heni kegyetlen gyilkosa: rettegnek Mukitól a Honvéd-telepen
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Szabadulhat Pénzes Heni kegyetlen gyilkosa: rettegnek Mukitól a Honvéd-telepen

„Ha van egy kis esze, a házam közelébe se merészkedik soha életében!” – így reagált a 2006-ban brutálisan meggyilkolt Pénzes Henrietta (†18) nagymamája arra a hírre, hogy imádott unokája gyilkosa, K. András idén nyáron kiszabadul a börtönből.

A most 30 éves „Muki”, hiába követte el a magyar kriminalisztika egyik legbrutálisabb gyilkosságát, búcsút inthet a rácsok világának, mert tette elkövetésekor még fiatalkorú volt, így a jogszabályok értelmében 15 évnél nem kaphatott hosszabb börtönbüntetést.

Ennek ellenére sokan bíztak benne, hogy még jó ideig nem kerül vissza a társadalomba, Kontrát Károly államtitkár azonban egyértelművé tette: a szabály mindenkire vonatkozik.

Mindenki ezt olvassa most!

– Jobban teszi, ha nem jön ide! Én vele már nem foglalkozom, elég nekem megbirkózni a fájdalommal, amit okozott! Mindennap megyek a temetőbe, csak ott lelek némi megnyugvást. Az ilyen embert soha nem szabadna kiengedni a börtönből – háborgott az évek óta gyászoló nagymama, Erzsike néni.

Erzsike néni soha nem is fogja túltenni magát unokája halálán, csak a temetőben talál kis nyugalmat /Fotó: Fuszek Gábor Erzsike néni soha nem is fogja túltenni magát unokája halálán, csak a temetőben talál kis nyugalmat /Fotó: Fuszek Gábor

K. Andrást, vagyis Mukit azért ítélték el, mert 2006 nyarán megerőszakolta és egy fához kötözte a lányt. Az elvetemült fiatal egy időre magára hagyta Henit, benzint szerzett, majd azt áldozatára locsolta és meggyújtotta. A lánynak még volt annyi ereje, hogy kiszabadítsa magát és pokoli fájdalmak közepette segítséget próbáljon kérni. Makói hagymaszedőkkel találkozott, akik azonnal értesítették a mentőket. Végül Heni napokkal később a kórházban halt meg.

Az elkövetőt pillanatok alatt elkapta a rendőrség. Mukiról kiderült, hogy nagyon szegényes körülmények között élt anyjával és testvérével a makói Honvéd-telepen.

Egyedül az anyja hitt az ártatlanságában, látogatta is a börtönben, de pár éve Juca meghalt. Itt senki nem várja vissza. Nincs is helye, a testvére él a házban a családjával. Szerintem pillanatok alatt visszakerül a börtönbe, kisgyerek kora óta csak a rosszon jár az esze. Remélem, messziről elkerüli az egész telepet – fakadt ki lapunknak a helybeli Mária.

Égetőnek gúnyolták

A börtönben rengeteg gond volt K. Andrással, az évek alatt számtalan fegyelmit begyűjtött. Korábbi börtönpszichológusa úgy vélekedett: az ilyen személyiségű emberekből lesz sorozatgyilkos. P. Henrietta gyilkosa megbánást soha nem tanúsított, sőt, kicsit büszke is volt a tettére, és élvezte az ölést. A rabtársak az „égető” gúnynéven szólítják K. Andrást, így utalva borzalmas tettére.

Hasonló hírek

Iszonyat: halálos baleset történt Kecskemét közelében

Géza

Újabb halálkaravánt állítottak le az M44-sen

Géza

60 milliós kokainszállítmányt fogtak rendőreink!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!