Hirmagazin.eu
Főoldal » Svédország a pusztulás felé tart
Külföld

Svédország a pusztulás felé tart

Választási ígéretével szemben nem lassítja, hanem gyorsítja az országba érkező migrációt a bevándorláspárti baloldali kormány Svédországban. Nemcsak a családegyesítéseket könnyíteni meg a szocdem kabinet, hanem az Iszlám Állam terroristáinak a rokonait is szívesen látná.

Egy új jogszabály értelmében azok is élhetnek majd a családegyesítés jogával, akik nem kaptak menekültstátuszt az országban. Morgan Johansson migrációügyi miniszter szerint ez a jogszabály erősítheti a bevándorlók integrációját a skandináv országban, de azt már nem magyarázta el, hogy miért.

“Úgy gondolom, ez egy nagyon jó humanitárius üzenet, mivel a Svédországban lévő, de még menedékjogot nem kapott férfiakkal olyan nők és gyerekek jönnek majd, akik még különféle táborokban vannak” – mondta a miniszter, és szavaiból is egyértelműen kiderült, hogy

az elmúlt években nagyrészt férfiak érkeztek az országba, akik sok esetben szándékosan hagyták hátra a családjuk többi részét.

Svédország a pusztulás felé tart

Egy másik csoportot az úgynevezett kísérő nélkül érkezett gyermekek adják, azonban többükről mára már kiderült, hogy egyáltalán nem gyerekek, hanem már rég felnőttek.

Morgan Johansson az új jogszabályok bevezetése miatt meglehetősen nagy önellentmondásba keveredett, mivel aválasztási ígérete valóban az volt a kormánynak, hogy csökkenti az országba érkező bevándorlók számát. A miniszter el is mondta nyilvánosan, hogy csökkent a beérkezők száma,

azonban ez nem felelt meg a valóságnak.

A Svéd Bevándorlási Hivatal adatai szerint minden idők harmadik legtöbb tartózkodási engedélyét 2018-ban adták ki (132 696 fő).

Stefan Lövfen bevándorláspárti szocdem kormányfő arról beszélt, hogy

nem fogják elvenni azon svédek állampolgárságát, akik korábban az Iszlám Állam kötelékében harcoltak,

és most vissza akarnak térni a skandináv államba.

Svédország a pusztulás felé tart 1

Magnus Ranstorp a kormányfői nyilatkozattal kapcsolatban arról beszélt, hogy nemcsak az ISIS harcosai jelentenek komoly biztonsági kockázatot, hanem az is, ha a családtagjaik velük együtt térnek vissza a skandináv államba.

A terrorizmus-szakértő szerint  az Iszlám Állam keretein belül

a családtagok is komoly kiképzést kaptak, és a gyerekeket is megtanították a fegyverhasználatra, identitásuk egy jelentős része az ISIS-hez kötődik.

Svédországban 1975 óta a szexuális bűncselekmények száma 1666 százalékkal emelkedett. A skandináv államban tavaly mintegy 1,54 millió bűncselekmény történt, és ez 2 százalékos növekedés 2017-hez képest.

A nőkkel szembeni támadások aránya 3 százalékkal nőtt 2017-hez képest, míg a gyerekekkel szembeni támadások száma 1 százalékkal emelkedett.

A bejelentett nemi erőszakok száma 8 százalékkal nőtt 2018-ban, míg a gyerekek esetében ez a szám 13 százalékkal emelkedett.

A felnőtt nők esetében 6 százalékos emelkedést, míg a felnőtt férfiak körében 7 százalékos csökkenést regisztráltak.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Nehéz helyzetben van Ursula von der Leyen

Géza

Vizsgálat indult Marine Le Pen ellen, aki közzétette az Iszlám Állam kivégzéseiről készült fotókat

info

Döbbenet: már két éves a kislány, akinek a testén kívül vannak a szervei – azt gondolták, a születést sem éli túl

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------