Főoldal » Svéd főügyész: a főváros külvárosa háborús övezet lett a migránsok miatt
Külföld

Svéd főügyész: a főváros külvárosa háborús övezet lett a migránsok miatt

Lise Tamm szerint a svéd főváros Rinkeby nevű része olyan, mintha egy háborús övezet lenne. A svéd főügyész úgy véli, hogy kolumbiai példákat kell alapul venni ahhoz, hogy meg lehessen fékezni az erőszakot a no-go zónákban.

Rinkeby egy háborús zóna. Amikor a rendőröknek ott van munkája, akkor úgy kell dolgozniuk, mintha a különleges egységek tagjai lennének – állítja Tamm. A svéd főügyész szerint már odáig fajultak a dolgok, hogy a svéd főváros körüli no-go zónákban olyan erőszakhullám tapasztalható, amiket az elmúlt időkben a közép-amerikai országokban éltek át az emberek.

“Elkezdtem azon gondolkodni, hogy Kolumbiában miként sikerült a gerillaharcosokat deportálni. De az is eszembe jutott, hogy El Salvadorban miként vetettek véget a háborúnak, és mi van azzal a többi országgal, amelyek éveken keresztül hasonló problémákkal küzdöttek, mára mégis felülkerekedtek rajtuk. Van megoldás? Muszáj az embereknek a sémákon kívül gondolkodniuk” – elmélkedik Lise Tamm.

Niclas Andersson, Rinkeby egyik vezető beosztásban lévő rendőre nem osztozik a főügyész álláspontjával. Andersson azt elismeri, hogy az elővárosban valóban komoly gondok vannak, és élnek ott olyan bandák, akik az erőszaktól sem riadnak vissza, de szerinte még is csak túlzás a kerültet egy háborús övezethez hasonlítani – írja a breitbart.com.

Malmö és Stockholm külvárosaiban egyébként valóban elszaporodtak az elmúlt években az erőszakos bűncselekmények. Gyakran előfordul, hogy a rendőrséget azért riasztják a környékre, mert egyes – elsősorban migrációs hátterű – bűnbandák lőfegyverekkel és kézigránátokkal támadnak egymásra.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Legkevesebb 100 civil áldozat az aleppói csatában

info

Felvétel készült a lezuhant orosz utasszállító repülőgép roncsairól – VIDEÓ

Mazsi

Erős földrengés volt Indonéziában tegnap este

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------