Image default
Divat, szépségápolás

Sürgősen menj Vadnyugatra, .. vagy ha nem, itthon is lehetsz a legmenőbb! Oszd meg!

Idén ősszel és télen visszatérnek a divatba a cowboy csizmák! Vegyél fel hozzá egy romantikus szoknyát, vagy egy bő szárú farmert, és Te leszel a legmenőbb!

Hölgyek, Urak! Itt az új őszi divat! 2018-ban újra trendi a cpwboy-cucc! Kép: Hirmagazin.eu

Hogy néz ki egy igazi bohó ifjú, párizsi hölgy? Mindenképpen követi a western stílust! Jól figyeljétek meg a különleges sarokkiképzéseket (ezzel lehet hatalmasakat esni!), a változatos színkombinációkat.

Szeretnéd meghökkenteni a barátodat vagy a szomszédokat? Válassz egy jó kis szegecses variációt, és az acél orrdíszítésd se feledd el!

Nagyon menő a rátétes és varrott fazon – lehetőleg jó kontrasztosan! Bármi is legyen a hangulatod – a cowboy csizma az új go-to! Irány Nyugat!

Rodeózz be az őszbe!
Semmit nem szelídül a divat idén ősszel sem! Lehet, hogy színeiben követik a trendet a brit uralkodóház hölgyei, de hogy nem ilyen formában veszik majd fel, az is biztos. Vadulnunk kell, farmeros, fényes, ezüstös formákban és színekben pompázunk, hogy képzeletbeli szilaj famerfeleségek, csábító vadmacskák, sejtelmesen elérhetetlen hölgyeknek tűnjünk 2018 őszén! Rajta, hölgyeim!
Forrás: eletforma

Hasonló hírek

Tavaszi trend: Menő lesz a cuki babarózsaszín

Edit

Ilyen egyszerűen még sosem göndörítetted be a hajad! Elképesztő trükk! – VIDEÓ

Mazsi

Így vizsgáztak a hajfestékek a fogyasztóvédelmi teszten

info