Image default
Bulvár

Súlyos titkot árult el Benkő László, így lopták meg évekig

Ál­lí­tása sze­rint akár száz­mil­liós tétel is lehet az, amennyi pénzt le­nyúl­tak az Omeg­ától.

Éveken keresztül megkárosította azOmegát egy német férfi. A zenekar billentyűse, Benkő László úgy saccolja, akár százmilliós tétel is lehet, amellyel megrövidíthette őket a csaló menedzser.

Hosszú éveken keresztül élt kiválóan a zsebre tett jogdíjakból a szélhámos, aki engedély nélkül árusította ki a zenekar lemezeit szerte Dél-Amerikában úgy – állítja Benkő –, hogy nekik semennyit sem utalt – írja a Blikk.

“Amikor a zenekar egy nemzetközi kiadóhoz igazolt, egy külsős menedzser kapta a terjesztési feladatokat. Egy Svédországban élő német állampolgár lett a kiválasztott, a feladata nyilvánvalóan az volt, hogy a nemzetközi piacon árusítsa a zenekar jogdíjait, ám ő úgy látta jónak, hogy titkon a saját szakállára is elad néhány országba”

– elevenítette fel a történetet Benkő László. Állítása szerint Brazíliába, Argentínába, sőt, egész Dél-Amerikába ő értékesített, ezzel pedig szép pénzt rakott zsebre, amiből természetesen a zenekarnak egy fillér sem jutott. A billentyűs szerint akár százmilliós nagyságrendről is szó lehet.

Bár a svéd hatóságokkal együttműködve próbálták megtalálni a csalót, úgy tűnik, hogy a tettes köddé vált, éveken át hiába kutattak utána a nyomozók.

“Nem volt egy elveszett fickó, pillanatok alatt eltűnt, hosszas nyomozás volt, mire rátaláltak több év elteltével. Perelni már nem lehetett, ugyanis időközben meghalt” – mondta Benkő László.

Ugyanakkor a zenész örül annak, hogy az Omega népszerű volt és még ma is az külföldön.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A kis rafinált! Terhesnek álcázta magát, hogy a nagyi kutyáját becsempészhesse a kórházba

Edit

Arnold Schwarzenegger kertje tele van veszélyes állatokkal

Géza

Lajcsi borzalmas dolgot mondott Bogiról

Edit