Főoldal » Súlyos titkok derültek ki George Michael és Diana hercegnő viszonyáról
Bulvár

Súlyos titkok derültek ki George Michael és Diana hercegnő viszonyáról

A popénekes és a hercegnő közeli barátok voltak, de most kiderült, hogy ennél többről volt szó.

Elképesztő titkok derültek George Michael és Diana hercegnő bensőséges viszonyáról egy most megjelent, új életrajzi könyvből. A George Michaelről szóló kötetben részletesen lehet olvasni arról, hogy a páros hogyan találkozott Londonban egy AIDS Világnapra rendezett koncerten, ezek után pedig milyen szoros barátság alakult ki köztük – írja a Daily Mail.

A popsztár már korábban is beszélt arról, hogy valamivel több volt ez, mint barátság, ugyanis – az egyébként férfiakhoz vonzódó – énekes érezte, hogy Diana vonzódik hozzá. A hercegnő a házasságának problémáit is vele osztotta meg, többször éjszaka hívta fel.

A hercegnő 1996-ban először az énekesnek mondta el, hogy haldoklik a Károly herceggel kötött házassága. A Wham! egykori tagja 2009-ben egy interjúban már beismerte, hogy Diana valószínűleg többet érzett.

A könyv szerzője, David Nolan a sztár más kapcsolatairól is részletesen megemlékezett, például arról, hogy George Michaelnek milyen viszonya volt Anselmo Feleppa divattervezővel, aki 1993-ban AIDS-ben hunyt el.

Forrás: Ripost

Fotó: Europress – AFP/Leon Neal

Hasonló hírek

Elképesztő! Haladó gender szabadság a köbön: Kutyaként éli az életét a transznemű nő/férfi (A cikk videót tartalmaz) Oszd meg!

Géza

Zalatnay Cini: Hazugság, amit rólam és a lányomról állítanak!

Mazsi

Mi lesz ebből? Idegen férfivel megy vacsorázni Kelemen Anna!

Mazsi