Image default
Külföld

Súlyos koponyasérülést szenvedett a focista! + Videó!

2015 05 07 231640
Vérfagyasztó pillanatok szemtanúi voltak az argentin negyedosztályú futballbajnokságban múlt vasárnap a San Martín de Burzacó–Juventud Unida mérkőzés nézői. A hazaiak egyik ásza, Emanuel Ortega egy szabálytalanságot követően fejjel a pálya mellett húzódó betonfalnak zuhant, több helyen is eltört a koponyája – írja a Blikk.

A pályán hatalmas volt a riadalom, még a szabálytalanságot elkövető vendégfocista is azonnal jelezte, sürgős orvosi segítségre van szükség. A meccsen amúgy gólt szerző Ortega, aki amúgy az élvonalbeli Banfield játékosa és csak kölcsönben futballozott a negyedosztályban, azonnal elveszítette az eszméletét, feje természetellenes szögben pihent a betonfalon.

A pályára jött érte a mentőautó, ahonnan előbb a helyi Lúcio Meléndez kórházba szállították, majd állapotának stabilizálása után – és a Banfield vezetőinek utasítására – a Mitre szanatóriumba szállították, ellátását az országos szövetség állja. Ortega koponyája két helyen is eltört, a csont roncsolódott és ugyan a háromórás operáció során a lehetőségekhez képest helyrállították a sérült területet, a sportoló azóta sincs magánál, állapota kritikus.

Forrás: TheNewss

Hasonló hírek

Így reagáltak a világ vezető politikusai al-Bagdadi halálhírére

Géza

Olaszország megnyithatja kikötőit a migránsok előtt

Géza

Megdöbbentő kijelentést tett Trump: ez a terve Észak-Koreával

Mazsi