Hirmagazin.eu
Főoldal » Súlyos döntés: eldőlt Lagzi Lajcsi sorsa
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Súlyos döntés: eldőlt Lagzi Lajcsi sorsa

Most már biz­tos, hogy a nép­szerű trom­bi­tás a rá­csok mö­gött tölti a ka­rá­csonyt, a bí­ró­ság ugyanis el­uta­sí­totta a csa­lás­sal és vesz­te­ge­tés­sel vá­dolt sztár csa­lád­já­nak fel­leb­be­zé­sét. Laj­csi sze­ret­tei va­ló­ság­gal sok­kot kap­tak a szi­gorú dön­tés hal­la­tán.

Minden bizonnyal ez lesz Galambos Lajos életének legszomorúbb karácsonya, a csalással és vesztegetéssel vádolt sztár ugyanis kénytelen lesz a cellájában tölteni az ünnepeket, sőt, az újévet is a rácsok mögött kell majd köszöntenie.

A bíróság másodfokú tanácsa ugyanis szigorú döntést hozott: elutasították az előzetesben lévő zenész családjának fellebbezését, ez pedig azt jelenti, hogy

a börtönben lesoványodott Lajcsi január 24-ig biztos nem szabadulhat.

A hírt a sztár mindkét ügyvédje, dr. Belényi András és dr. Szilágyi Roland is megerősítette a Borsnak, majd hozzátették: A népszerű mulatós zenész szerettei azért bíztak a bíróság kedvező döntésében, mert Lajcsit olyan bizonyítékok miatt tartóztatták le, melyeket elvileg fel sem használhattak volna ellene.

Most már azonban csak a csoda segíthet a börtönbe jutott háromgyermekes apukán, akinek ízléstelenül már a halálhírét is terjesztik az interneten.

A lap megpróbálta elérni Lajcsi feleségét, Galambos Boglárkát is, ám ő nem kommentálta az eseményeket. Egy családhoz közeli forrás szerint azért, mert valósággal sokkolta őt a hír, hogy a férje nélkül kell töltenie a szeretet ünnepét.

Súlyos döntés: eldőlt Lagzi Lajcsi sorsa

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Hamis plüssfigurákat foglaltak le a budapesti repülőtéren (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

90 éves férfi késelt Baranyában

Géza

Halálos gázolás történt az M1-esen Győrnél

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------