Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Súlyos betegséggel küzd Oszter Sándor! Már a járás is nehezére esik
Súlyos betegséggel küzd Oszter Sándor! Már a járás is nehezére esik

Súlyos betegséggel küzd Oszter Sándor! Már a járás is nehezére esik

Hirdetés

Ko­moly szö­vőd­mé­nyek lép­tek fel a más­fél évvel ez­előtt el­ka­pott Lyme-kór miatt, így most a bir­to­kát is kép­te­len el­hagyni. A rossz­aka­rók sze­rint csak ki akar bújni a köz­munka alól.

Oszter Sándor nem először szenved a kullancsok okozta Lyme-kórtól és annak szövődményeitől. A színészt legutóbb másfél éve csípte meg egy fertőzött élősködő. Bár az antibiotikumoknak köszönhetően meggyógyult, a szövődményektől a mai napig kínlódik. 

Súlyos betegséggel küzd Oszter Sándor! Már a járás is nehezére esik

“Hosszú ideje keseríti meg az életemet ez a nyavalya. Hol jobb, hol rosszabb az állapotom, most éppen rosszabb. Már nem először dagad be a térdem és a kezem. Olyan ízületi fájdalmaim vannak, főleg a kezemben, hogy azt elmondani nem lehet”

– mesélte a színész a Storynak, akinek ilyenkor még a járás is szörnyű kínokkal jár.

Ilyenkor a legfontosabb, hogy a beteg betartsa az orvos utasításait, így Oszter Sándor mindennapjai pihenéssel és gyógytornával telnek. Annál is inkább, mert az izomproblémákon túl gerinc- és derékfájdalommal is küzd.

Többen úgy vélik, ez csak kifogás, hiszen az utóbbi időben az ittas vezetéssel címlapokra kerülő színészt a bíróság első fokon közmunkára ítélte.

“Fellebbeztünk az ítélet ellen, de ha jogerősen is közmunkára ítélnek, akkor azt becsülettel le fogom dolgozni. Elvégre mit tudnak a közmunkán csináltatni velem? Fát vagy virágot kell ültetnem? Esetleg gereblyézek, árkot ások vagy kapálok? És akkor mi történik? Egész életemben ilyesmiket csináltam birtokaimon. Eszembe sincs kivonni magam a fizikai munka alól. Vállalom a közmunkát, ha kell”- nyilatkozta Oszter.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás:
Hirdetés
tűzvédelem
loading...