Főoldal » Súlyos betegségben szenved Robert De Niro!
Bulvár

Súlyos betegségben szenved Robert De Niro!

Robert de Niro állapota folyamatosan romlik, pár év múlva alig fog emlékezni valamire. A színész demenciában szenved. Egy évvel ezelőtt lett öngyilkos Robin Williams, aki szintén ebben a betegségben szenvedett.

Robert de Niro állapota folyamatosan romlik, pár év múlva alig fog emlékezni valamire. A színész demenciában szenved. Egy évvel ezelőtt lett öngyilkos Robin Williams, aki szintén ebben a betegségben szenvedett.  A demencia szó szerinti jelentése "ész, értelem nélküli állapot" . A betegséggel együtt jár az emlékezés rövidülése, a szellemi képesség csökkenése, illetve a gondolkodásra való képesség lassulása. Az orvosok felhívták a figyelmet arra, hogy a demenciát nem szabad összekeverni az öregedéssel járó szellemi hanyatlással. De egyébként az Alzheimer-kórt tartják a demencia egyik leggyakoribb okának.  A 72 éves Robert de Niro egy interjúban elmondta, hogy alig emlékszik arra, hogy korábban milyen filmekben játszott, és hogy azokban milyen szerepeket alakított- írta a Femina.

A demencia szó szerinti jelentése “ész, értelem nélküli állapot” . A betegséggel együtt jár az emlékezés rövidülése, a szellemi képesség csökkenése, illetve a gondolkodásra való képesség lassulása. Az orvosok felhívták a figyelmet arra, hogy a demenciát nem szabad összekeverni az öregedéssel járó szellemi hanyatlással. De egyébként az Alzheimer-kórt tartják a demencia egyik leggyakoribb okának.

A 72 éves Robert de Niro egy interjúban elmondta, hogy alig emlékszik arra, hogy korábban milyen filmekben játszott, és hogy azokban milyen szerepeket alakított- írta a Femina.

Forrás: PinkPencil

Hasonló hírek

Igazuk van? Ezért támadják Erdélyi Mónikát

Mazsi

Szekeres Adrien csak szerencsével került el egy nagy balesetet – VIDEÓ

Mazsi

Nem hiszed el, mivel szédítette a stábot Gáspár Zsolti

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------