Főoldal » Súlyos balesetet szenvedett Zalatnay Sarolta
Bulvár

Súlyos balesetet szenvedett Zalatnay Sarolta

Bor­zasztó fáj­dal­ma­kat él át az arany­torkú éne­kesnő, sú­lyos sé­rü­lé­se­ket szen­ve­dett! Hir­te­len jött a baj, azon­nali or­vosi se­gít­ségre volt szük­ség!

Súlyos balesetet szenvedett szombaton Zalatnay Sarolta. A részleteket menedzsere osztotta meg velünk. Mindenki nagyon aggódik az énekesnőért!

Súlyos balesetet szenvedett Zalatnay Sarolta

“Érden vásárlás után mentünk az autónkhoz a csomagokkal, amikor a lépcsőn megcsúszott Cini. Több lépcsőfokot zuhant, nagyon megijedtünk” – kezdte a Ripost-nak az énekesnő menedzsere, aki pontosan tudta, azonnali orvosi segítség kell.

“Kórházba szállítottuk, ahol több vizsgálatot is elvégeztek rajta: többek között ultrahangra és röntgenre is szükség volt.

Szerencsére a belső szervei nem sérültek, de hat bordája eltört. Hatalmas fájdalmai voltak. Nem engedték haza, megfigyelés alatt tartották egészen szerda délutánig.

Az orvosok szerint ilyenkor a legnagyobb veszély a légmell kialakulása, amibe akár bele is lehet halni, így jobbnak látták, ha a felügyeletük alatt van” – mondta Nagy Barbara, aki mindenben segít Cininek két másik barátnővel együtt. A bent töltött négy nap alatt igyekeztek jobb kedvre deríteni a kórteremben az énekesnőt. Most leginkább pihenésre és nyugalomra van szüksége Saroltának. Feküdnie kell, több hétig is eltart majd a gyógyulás, mire csontjai összeforrnak.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Sokkot kapott Laura, amikor meglátta a terhességi ultrahangot

Mazsi

Lehet rajta röhögni, de végre egy VV-s, akinek normális munkája van

info

Elárverezik Janis Joplin pszichedelikus Porschéját MTI

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------