Hirmagazin.eu
Főoldal » Stephen K. Bannon: Orbán Viktor jelenleg kimagasló alak Európában
Belföldi hírek

Stephen K. Bannon: Orbán Viktor jelenleg kimagasló alak Európában

A magyar miniszterelnök és az új olasz belügyminiszter újraértelmezi a demokráciát Európában – véli Donald Trump elnök korábbi kampányfőnöke, Stephen K. Bannon, aki a múlt hónap végén személyesen is találkozott a magyar miniszterelnökkel Budapesten. Bannon a The Spectator nevű brit lap internetes oldalán azt írta: Orbán Viktor jelenleg kimagasló alak Európában, aki hatékonyan elűzte Soros Györgyöt és a Nyílt Társadalom Alapítványát Budapestről.

Kép: Orbán Viktor huvatalos Facebook oldala

Orbán és Salvini újraértelmezi a demokráciát Európában címmel közölte Stephen K. Bannon írását a The Spectator internetes kiadása. Trump elnök korábbi kampányfőnöke, aki a múlt hónapban a magyar fővárosban tett látogatást, azt írta, Budapesten találkoztam Orbán Viktorral, aki többször elutasította az Európai Unió liberális demokrácia fogalmát, vagy ahogyan egyesek elkezdték felismerni a demokráciát, „a népképviseletet demos, azaz a nép nélkül”.

A kormányfőről szólva hangsúlyozta, ő jelenleg kimagasló alak Európában, a magyar miniszterelnök hatékonyan űzte el Soros Györgyöt és a Nyílt Társadalom Alapítványát Budapestről. A tanácsadó a cikkben kitért az áprilisi választásokra is, kiemelve, hogy Orbán nemrég hatalmas választási győzelmet ért el, azzal kampányolva, amit ő a keresztény demokráciának nevez.

Stephen K. Bannon május végén tartott előadást Budapesten, ekkor fogadta Orbán Viktor a Parlamentben.

„Az Amerikai Egyesült Államok örülne, ha olyan fal állna a déli határán, mint ami Magyarországot védi” – mondta akkor az M1-nek adott exkluzív interjúban Stephen K. Bannon. Donald Trump amerikai elnök egykori vezető kampánystratégája úgy fogalmazott, az USA déli határvédelme egy vicc.

A szakember arról is beszélt, egyértelművé vált, hogy Európában is megunták az emberek, hogy diktátumokat kapnak Brüsszelből. A kampánystratéga azt mondta, Magyarországot és miniszterelnökét azért érik folyamatos támadások, mert Orbán Viktor világpolitikai szereplővé lépett elő.

Forrás: M1 Híradó

Hasonló hírek

Ha nincsenek családok, akkor egy nemzeti közösség el tud tűnni

Géza

Ordas átverés egy webáruházban!

Mazsi

Még nem tudni, mi lesz a Donyeckben harcoló magyar zsoldos sorsa…

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!