Hirmagazin.eu
Főoldal » Stadler: Még egyszer nem élem túl a börtönt!
Bulvár

Stadler: Még egyszer nem élem túl a börtönt!

St­ad­ler Jó­zsef nem fe­csérli az ide­jét, annyi szent. Alig három hete sza­ba­dult leg­utóbbi bör­tön­bün­te­té­sé­ből, de már gőz­erő­vel dol­go­zik. Ám köz­ben újabb vádak érték. Ter­ve­i­ről és a le­hető leg­rosszabb­ról is me­sélt a Ri­post­nak.

Stadler Józsefet nem lehet megtörni! Hiába töltött hosszú éveket börtönben, szinte pillanatok alatt visszarázódott a szabad hétköznapokba. Vagyona ugyan nincs, és irodája hátsó szobájában húzza meg magát, de vannak tervei, melyekhez, ha törik, ha szakad, összekalapozza a pénz. Azt mondja, segíteni akar, és meg is teszi, ha egészsége engedi. Ebben a tekintetben van miért aggódnia. Épp a napokban megy kórházba egy átfogó vizsgálatra, mégis bizakodó.

Stadler: Még egyszer nem élem túl a börtönt!

Még egyszer nem viselné el a rabságot (Fotó: RTL Klub)

Ripost: Lassan egy hónapja szabadult. Átlát már a káoszon, ami kint fogadta?

STADLER JÓZSEF: Naná! Nem mondom, hogy egyszerű volt, de már pontosan tudom, mihez akarok kezdeni magammal. Beindítottam a Stadler-alapítványt, amit kilenc éve alapítottam, és most minden erőmmel azon vagyok, hogy támogatókat találjak.

Szeretnék részt vállalni abban, hogy minél több gyermek szeresse meg a sportot, illetve célunk, hogy támogathassuk sérült sportolók rehabilitációját.

Mi a helyzet a stadionnal?

SJ: Jó, hogy kérdezi! Előkerültek olyan dokumentumok, melyekkel bizonyítani tudom, hogy nem csupán haszonélvezője vagyok a létesítménynek, de teljes jogú tulajdonosa is. Ennek fényében most azért harcolok, hogy ne csak a kapuig mehessek, hanem birtokba tudjam venni, és megkezdhessem az újjáépítést. A stadionnak ugyanis fontos szerepet szánok az alapítvány munkájában. Persze ehhez is rengeteg pénz kell, és nekem most abból van a legkevesebb. Viszont van egy szekérderéknyi könyvem, amit szeretnék eladni, szóval, ha lassan is, de csordogálni fog hozzám a bevétel, amiből aztán elindulhatok.

– Rengeteget betegeskedett a börtönévek alatt. Jobban van?

SJ: Nem igazán. Éppen a napokban kell kórházba mennem, hogy tetőtől talpig kivizsgáljanak.

Naponta többször kínoznak rosszullétek, szóval elég sok jele van annak, hogy nem vagyok egészséges.

Az az igazság, hogy a börtönben égszerűen nincsenek meg a megfelelő eszközök és körülmények arra, hogy az én bajomat orvosolni tudják.

Stadler: Még egyszer nem élem túl a börtönt! 1

Gőzerővel dolgozik a visszatérésen (Fotó: TV2)

– Jöjjön a feketeleves! Hiába szabadult, vár még önre tárgyalás, hiszen 400 milliós költségvetési csalással vádolják.

SJ: Iszonyatos lelki terhet jelent ez számomra, ráadásul nem is értem az egészet. Minden cégemben ügyvezetők, főkönyvelők és könyvelők intézkedtek. Én csak mint eladó vettem részt a munkában, és egyáltalán nem volt rálátásom semmire. Mi több, még csak nem is találkoztam túl sűrűn ezekkel az emberekkel. Most mégis megint engem vádolnak. Ha bekövetkezik a legrosszabb forgatókönyv, akkor nekem a szó szoros értelmében végem van. Még egyszer nem élem túl a börtönt!

– Amíg börtönben volt, édesanyja otthonba került. Hogy van most?

SJ: A szabadulásom másnapján meglátogattam őt.

Sajnos nincs jól.

Nagyon nehezen viseli a bezártságot, de  egyelőre nem tehetek semmit. Nagyon szeretném őt magamhoz venni, és gondoskodni róla. Bízom benne, hogy ez hamarosan sikerül is.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Elképesztő ítélet Győzike ügyében: felrobban a dühtől a showman!

Mazsi

Vigyázat! Így csajozik Gianni!

Mazsi

Ezért nem kell a pasiknak a dögös magyar énekesnő!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------