Hirmagazin.eu
Főoldal » Stadler József végrendelete után kutatnak a rokonai
Bulvár

Stadler József végrendelete után kutatnak a rokonai

Amíg a dunaújvárosi kórház intenzív osztályán fekvő Stadler József az életéért küzd, hozzátartozói a napokban felkeresték az üzletember akasztói lakhelyét, hogy az iratok után kutassanak.

„Még meg sem halt, de rokonai már nyomoznak Józsi bácsi végrendelete után. Szégyelljék magukat” – fakadt ki a Ripost-nak az akasztói Marika néni. A faluban egy emberként imádkoznak a juhász életéért, aki november 8-án saját könyve dedikálása közben kapott agyvérzést a solti Kurta kocsmában. Bár Józsi bácsi tiltakozott a kórházba szállítása ellen, a rohammentőben kómába esett, és azóta sem ébredt fel.

Józsi bácsi váratlan rosszulléte jövőbeni terveit is keresztülhúzta.

Néhány nappal a tragédia előtt boldogan újságolta egyik szomszédjának a faluban: hamarosan egymilliárd forint üti a markát.

Azt, hogy honnan is érkezik a hatalmas összeg, nem árulta el. Igaz, úgy tűnik, Józsi bácsi rokonait ez nem is érdekli, ők ugyanis ahelyett, hogy meglátogatnák az élet-halál közt lebegő üzletembert, az akasztói irodaházban lévő szobáját túrják fel a végrendeletért, és az ismeretlen helyről érkező összeg miatt.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

Hasonló hírek

Vallomás: így él most Magyarország egykori csodagyereke

Mazsi

Elcsábította Berki exét Zsidró Tamás!

Mazsi

“A rég elveszett családommal újra találkoztam Oprah-nal” (Nagyon szép történet! Osztd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------