Image default
Belföldi hírek

Stadionavató: Nézze, mi zajlik a Puskás Arénánál!

Ma este avatják fel a Puskás Arénát, ahol Magyarország és Uruguay fog megmérkőzni. Folyamatosan frissülő cikkünkben most figyelemmel kísérheti az eseményeket.

A stadionavatóról minden érdekességet és fontos információt ide kattintva megtalál egy helyen.

19:18 – Több magyar híresség is a lelátóról szurkol a magyaroknak, köztük Fluor Tomi is, illetve Tóth Gabi i szurkol a válogatottnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hajrá, Magyarország!

Fluor Tomi (@fluortomi) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HAJRÁ MAGYAROK🇭🇺🇭🇺🇭🇺💪🏼🙏🏻💪🏼

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

18:59 – A két ország himnusza után pedig kezdetét is veszi a mérkőzés, amelynek eseményeit erre a linkre kattintva követhet nyomon.

18:55 – A kezdő sípszó előtt Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke és Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke ünnepélyesen elbúcsúztatta a 97-szeres válogatott Gera Zoltánt, aki ma már az U21-es nemzeti együttes szövetségi edzőjeként dolgozik.

18:47 – Már teljesen megtelt a stadion, ahol 67 ezer ember tombolt egyszerre és Fürjes Balázs kíséretében meg is nyitották a Puskás Arénát, ahol a szurkolók egyöntetűen énekelték az Ismerős arcok Nélküled című slágerét, amit dunaszerdahelyi gyerekek adtak elő.

Fürjes Balázs, a létesítmény építését irányító kormánybiztos azt mondta: “az átadás megtörtént azzal, hogy a szurkolók eljöttek, megtöltötték és birtokba vették az arénát”. Kiemelte, hogy az építkezés 15 ezer magyar embernek adott munkát, a drukkereket pedig arra buzdította, hogy mutassák meg a válogatottnak, milyen lenne a hangulat, ha jövőre ebben az arénában játszhatna Európa-bajnoki mérkőzéseket.

18:37 – Már fel is csendült Az éjjel soha nem érhet véget a Puskás Arénában és kezdetét vette a megnyitó.

A Puskás Aréna megnyitója ⚽️

Közzétette: Blikk – 2019. november 15., péntek

18:32 – Így néz ki most a Puskás Aréna, ahol egyre csak gyülekeznek a szurkolók és lassan megtelik a stadion, ahol 19 órakor veszi kezdetét a Magyarország-Uruguay mérkőzés.

Lassan megtelik a stadion / Fotó: Blikk

18:19 – Íme, a magyar és az uruguay-i válogatott kezdőcsapata:

Íme, a két válogatott kezdőcsapata / Fotó: Blikk

18:15 – Az UEFA elnökének, Aleksander Ceferinnek Csányi Sándor MLSZ-elnök mutatta meg a Puskás Arénát a nyitómérkőzés előtt.

17:46 – Orbán Viktor is megérkezett a stadionavatóra. Ide kattintva megnézheti, hogyan fotózkodott a szurkolókkal.

Orbán Viktor is a helyszínen van már / Fotó: Isza Ferenc

17:40– Szólítják be folyamatosan a Népstadion legendáit, már Király Gábor is megjött.

17:39 – Kabát Peti már megérkezett a helyszínre, hogy élőben szurkolhasson a magyar válogatottnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A legjobb Menedzserrel, Baráttal az új Puskás Arénában!!!⚽️😍❤️ Csodálatos a Stadion!!!🤩🥰 Hajrá Fiúk!!! Hajrá Magyarok!!!🙏🇭🇺❤️

Kabát Péter (@kabatpeti22) által megosztott bejegyzés,

17:37 – Íme, az első 11 magyar játékos, aki pályára léphet a Puskás Arénában.

17:32 – Helyszínen lévő kollégánktól megtudtuk, egyelőre gyors a beléptetés a stadionnál.

Egyelőre gyors a beléptetés / Fotó: Blikk

17: 24 – Most Ön is megnézheti, hogy néz ki a mérkőzés előtt a magyarok öltözője, ahova hamarosan a magyar válogatott focistái is megérkeznek.

 

17: 20 – Az MLSZ egyik friss Twitter-bejegyzéséből kiderült, hogy ma este a stadionba látogat a 86. évében járó Solymosi Lászlóné, Ella néni, aki 1953-ban is ott volt a Népstadion megnyitóján, akkor még tornászként. Ma este azonban vendégként érkezett a Puskás Aréna stadionavatójára.

 

Illetve a mérkőzésre látogat az a Nyikita Szimonyan is, aki 1953-ban a Népstadion megnyitóján a Honvéd–Szpartak Moszkva-meccsen elvégezte a kezdőrúgást. A meccs előtt azonban még kilátogatott egykori ellenfele, Puskás Ferenc sírjához és virágot vitt neki.


17:06 – Érdekességképpen mutatjuk, egy busszal zárták el a Puskás Aréna egyik környező utcáját.

Busszal zárták el a Puskás Aréna egyik környező utcáját / Fotó: Blikk

16:31 – Egyre erőteljesebben hömpölyög a tömeg, többek a Blikk stadionavató mellékletéből tájékozódnak a stadion múltjáról és érdekességeiről, mások a 17:30-as megnyitóünnepségig a szurkolói falu játékait élvezik.

Többen a Blikk stadionavató mellékletéből tájékozódnak / Fotó: Szabó Dávid
Egyesek a szurkolói faluban múlatják az időt / Fotó: Szabó Dávid

16:25 – Náksi Attila egy Facebook-bejegyzésben meghatódottan mesélt arról, milyen nagy megtiszteltetés számukra, hogy a Puskás Aréna megnyitóján ma este élőben szólhat a 20 év után újra összeállt SOHO PARTY híres slágere, az “Éjjel soha nem érhet véget”.

16:18 – Már elkezdtek gyülekezni a Puskás Arénánál a szurkolók, akik csak arra várnak, hogy elkezdődjön a stadionavató és a meccs.

Egyre csak gyülekeznek a szurkolók a Puskás Arénánál / Fotó: Varga Imre

16:12 A rendőrség tájékoztatása szerint mostantól gépkocsival tilos behajtani a Thököly út – Hungária körút – Kerepesi út által határolt területre. Illetve a rendőrök a Keleti Pályaudvar környékén és a Puskás Aréna melletti metrómegállónál már mentőt hívtak egy-egy rosszul lett emberhez.

16:05 – A stadionavató és a Magyarország-Uruguay mérkőzés idejére forgalomkorlátozás is várható a környéken, amelyet a következő képen követhet nyomon. A térképen piros színnel jelzett területre pénteken 15 órától csak az ott lakók hajthatnak be.

Forgalomkorlátozás várható a Puskás Aréna környékén / Fotó: Police

16:00Ahogy a Blikk megírta, nagy erőkkel vonultak ki a mentők a stadionhoz. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint több mint 150 mentős vigyáz majd a Magyarország-Uruguay mérkőzésen a szurkolókra.

Forrás: Blikk.hu

 

Hasonló hírek

Már Horvátország felől érkeznek – migránsválság percről percre

Edit

Áder János köztársasági elnök újévi köszöntője

info

Fényben úszó, tündöklő díszkivilágítást kapott Budapest

Edit