Hirmagazin.eu
Bulvár

Sosem hallott titkok: kitálalt a magyar sztár Zámbó Jimmyről

A legendás énekesről kevesen tudják, hogy karrierje elején nem sok támogatást kapott. Mégis volt valaki, aki segített neki, és akinek aztán a későbbi sikereit köszönhette.

Sokan kérkednek azzal, hogy ők fedezték fel Zámbó Jimmyt, jóllehet, akadnak közöttük, akiknek semmi köze a Király sikeréhez.

Korda Györgynek viszont van, bár ő eddig nem beszélt erről a nyilvánosságnak. Jimmynek döcögve indult a karrierje, egyedül próbálta bevenni a Kádár-kori popzene erős bástyáját, az Országos Rendező Iroda (ORI) komor Vörösmarty téri épületét, de a bizottság sosem adta meg neki az előadó-művészi működési engedélyt, amely arra jogosította volna, hogy gázsiért léphessen fel.

Sosem hallott titkok kitálalt a magyar sztár Zámbó Jimmyről 1
Fotó: Markovics Gábor

Helyzete mindaddig reménytelennek tűnt, míg a nagy előd, Korda György be nem került a bizottságba – írja a Bors.

Tizenhét évesen Jimmy nem szokványos módon magnetofont vitt magával a vizsgára, azzal kísérte magát. Ez nem volt szokás, mindenki zongorával adta elő a produkcióját.

A bizottság tagjai kifogásolták az előadásmódját és a kinézetét, Korda György azonban meglátta a lehetőséget a fiatalemberben.

“Anno az ORI-ban a vizsgabizottság elnöke voltam, és Jimmynek – akit akkor még nem ismertem – nem akarták megadni az előadói engedélyt.Ekkor felszólaltam, és azt mondtam, felállok és kimegyek, ha nem adják meg ennek a tehetséges embernek a lehetőséget! Így végül megkapta az engedélyt” – mondta el a lapnak Korda.

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor

 

Hasonló hírek

Megdöbbentő sztori: erőszakkal fenyegették a taxisok az utast!

Mazsi

Détár Enikő ezért nem házasodik össze 10 évvel fiatalabb párjával

Géza

Sokkot kaptak: Meghan és Harry herceg élete örökre megváltozott egy telefonhívás miatt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian