Image default
Életmód hírek

Sorra teszik le a cigit egy magyar iskola diákjai egy doktornő szavaira

Dr. Fejes Kingának csudajó érzéke lehet ahhoz, hogyan érje el a fiataloknál, hogy pikk-pakk, leszokjanak.

Minden elismerésünk Fejes Kingáé, akinek valamilyen bámulatos érzéke lehet ahhoz, hogyan szoktassa le a fiatalokat a többnyire menőzésből elkezdett dohányzásról.

Ezt írta ki Facebookjára:

Nagy öröm ért ma!!!✌?? Szeretném közhírré tenni?. Dohányzásellenes vagyok, minden fórumon igyekszem a saját tapasztalatomat megosztani, főleg a fiatalokkal felvilágosító, tájékoztató formában végzem a dolgom. Szerencsére nem hiába ??.

Iskolai szűrővizsgálaton elborzadva láttam egy tizenéves srác torkát, gégéjét és nyers őszinteséggel vázoltam a jövőt, ha így folytatja. Mertem, az édesanyja előtt engedélyt kérve rá. Elkeseredett és szomorú voltam, valószínű, ez látható is volt. Eltelt két hét, és a srác széles mosollyal köszönt ma a váróban:

“Doktornő, hoztam a haverjaimat kérem vizsgálja meg őket, és mondja el nekik is, amit nekem mondott, mert ők is dohányoznak, és nem akarom, hogy bajuk legyen. Azóta egy szálat sem szívtam, és a többieket is lebeszélem róla. Ők is vigyáznak rám, egyszer kértem tőlük egy szálat. Viccből. De nem adtak.

Ők is vigyáznak rám?✌???⛅? Jön még három, őket is küldtem. Hát nem találtam szavakat. Remélem, nem vették észre, hogy elsírtam magam. Ciki lett volna. 25 éve tart a harcom a cigi ellen. Az utóbbi három hónapban többen lerakták a betegeim közül. Nagyon szépen köszönöm Nekik ✌??? Köszönöm srácok! Visszakaptam ma a hitem. Mindig is nagyon szerettem a gyerekeket, és bízom a fiatalokban, övék a jövő. Az enyém is :D :D

szm

Hasonló hírek

Névnapok június 4-én

info

Kezdődik a vakáció

Géza

10 dolog, ami minden 50 feletti nő testében végbemegy!

Mazsi