Hirmagazin.eu
Főoldal » Sorozatos botrányok kísérik a Momentum országjárását
Belföldi hírek

Sorozatos botrányok kísérik a Momentum országjárását

forrás: M1 Híradó

Tiltakozások és botrányok kísérik a Momentum Mozgalom országjárását. A szegedi és a komáromi állomás után Győrben is viták voltak: a mozgalom alelnöke szolidaritásról, teljesítményelvűségről és pozitív nemzetképről beszélt, a tiltakozók pedig ezúttal is a vidékellenességet kérték számon – számolt be az M1 Híradójának esti kiadása.

Csütörtökön Győrben is tiltakoztak a Momentum Mozgalom politikája ellen. A szervezet alelnöke, Soproni Tamás csütörtöki rendezvényükön arról beszélt, hogy milyen értékek mentén kívánnak politizálni.

„Az a három érték, amit mi hiányolunk a politikai elitből, az a szolidaritás, a teljesítményelvűség és egy pozitív nemzetkép. Ezek kellenek ahhoz, hogy sikerre vigyük Magyarországot!” – mondta.

Sorozatos botrányok kísérik a Momentum országjárását

Szegeden és Komáromban már volt balhé

Korábban Szegeden az egyik felszólaló azt kérdezte a szervezőktől, nem érti, hogy a mozgalom mit keres a városban, amikor az egyik elnökségi tagjuk, Mécs János – az egykori SZDSZ-es országgyűlési képviselő, Mécs Imre fia – egy értekezésében így ír a vidékiekről: „Istenkém, hogy rühellem a vidékieket, pedig nem kellene szegényeket, mert liberális vagyok meg minden, szóval melegek, cigányok, hajléktalanok, meg minden okés, na de a vidékieket nem tudom megszokni…”

A felszólalókba a mozgalom szimpatizánsai hangos pfújolással igyekeztek belefojtani a szót. Olyan is volt, aki arra kérte a felszólalót, hogy távozzon a helyszínről.

A felvetésre a szervezők azt válaszolták, hogy közülük hárman is szegediek, tehát vidékiek, az írás pedig egy stílusparódia volt.

Mécs János írásának részletét feszítették ki egy molinóra szombat délután Komáromban is. A Momentum Mozgalom lakossági fórumán hasonlóan feszült volt a helyzet. Itt is voltak, akik szórólapokat is osztottak. Ezeken is a Mécs János cikkéből szerepeltek részletek – Rühellem a Vidékieket címmel.

„Ez nem egyeztethető össze a liberalizmussal”

Győrben is épp ezért vonták kérdőre a Momentum Mozgalom tagjait. A Fidesz egyik aktivistája szerint ez nem egyeztethető össze a liberalizmussal.

„Volt a Momentum Mozgalom egyik elnökségi tagjának egy olyan kijelentése, hogy nem szívleli a vidékieket, szeretnénk arra magyarázatot kapni, hogy ez miként került megrendezésre ez a rendezvény Győrben?” – tette fel a kérdést Futó Péter.

 

Hasonló hírek

Kezdődik a balatoni hajózási főidény

Géza

A Budapest, III. kerületi vandálok és garázdák figyelmébe!

Géza

Veres András a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia új elnöke

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------