Hirmagazin.eu
Főoldal » Soros György megkezdte kampányát Trump ellen
Külföld

Soros György megkezdte kampányát Trump ellen

Az amerikai milliárdos nem sajnálja a pénzt, két kézzel szórja azt annak érdekében, hogy ne Donald Trump legyen az elnök a 2020-as választást követően.

Hosszas cikket közölt Soros Györgyről a New York Times, akit a New York-i luxusingatlanában interjúvoltak meg. A cikkben a spekuláns kifejti, hogy az általa képviselt globalizmus szembemegy Donald Trump republikánus elnök „Amerika az első” szemléletével, és általában a nacionalizmussal.

Sorosnak egészen felragyogott az arca, amikor arról beszélt, hogy szerinte a 2020-as amerikai elnökválasztás a Trump-korszak végét hozhatja

– idézi a lapot a Magyar Hírlap.

Fotó: AFP

Soros György szerint Elizabeth Warren massachusettsi szenátornak kellene lennie Trump kihívójának jövőre, azonban a milliárdos a biztonság kedvéért gyorsan hozzácsapta azt is, hogy „ezzel a kijelentéssel még nem támogatja hivatalosan, mivel bárkit is választanak majd a demokraták, együtt szeretne vele működni”.

Soros egyébként annyira komolyan veszi a Trump elleni harcot, hogy alapítványának lobbiszervezete, az Open Society Policy Centre (OSPC) saját bevallása szerint is rengeteget költ az elnökkel szembeni lobbizásra. Nemrég megjelent negyedéves jelentésük szerint – amelyet a Kongresszus tett közzé – ez év harmadik negyedében 15,9 millió dollárt költöttek, összesen pedig az idén 24,4 milliót, ami már most több, mint amennyit 2017-ben fordítottak hasonló célokra – ismerteti a lap. A szervezet 2018-ban összesen több mint 30 millió dollárt költött. Trump 2017-es hivatalba lépése óta az OSPC 72 millió dollárt költött lobbitevékenységre.

888

Hasonló hírek

Ez felfoghatatlan: nemi erőszak áldozata lett a legendás színésznő

Mazsi

A rendőrök is megdöbbentek: kegyetlen dolgot művelt óvodás fiával az apa

Mazsi

A kutatók is elsápadtak: minden embert sugárzás ért

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!