Hirmagazin.eu
Főoldal » Soros György augusztus 12-én múlt 91 éves, és most még nagyobb aktivitással akar beavatkozni más nemzetek belügyeibe.. – Szólj hozzá!
Külföld

Soros György augusztus 12-én múlt 91 éves, és most még nagyobb aktivitással akar beavatkozni más nemzetek belügyeibe.. – Szólj hozzá!

Soros György átalakítja alapítványait: így akar beavatkozni a magyar és a lengyel választásokba..

Soros György bevándorláspárti spekuláns átalakítja a Nyílt Társadalom Alapítványokat, hivatalosan azért, mert a „tekintélyelvűség” elleni harcra kíván összpontosítani. Emiatt kirúgnak nagyjából 150 embert. Valójában arról lehet szó, hogy Soros már készül a magyar és a lengyel választásokra, és azért alakítja át az alapítványait, mert arra törekszik, hogy minél hatékonyabban tudja befolyásolni a Közép-Európa jövője szempontjából kulcsfontosságú két választás végkimenetelét.

Még több külföldi hír

Arról ír a baloldali Népszava a szintén baloldali New York Times vasárnapi cikkére hivatkozva, hogy Soros György átszervezi a Nyílt Társadalom Alapítványokat (Open Society Foundations-OSF). Papíron a hirtelen jött átszervezésre a magyarázat a következő: „az erősödő tekintélyelvűség elleni küzdelemre kívánnak összpontosítani”.

A témával kapcsolatosan nyilatkozott a New York Timesnak a Soros-alapítvány új vezetője, a brit Lord Mark Malloch-Brown. Szerinte „a milliárdos sokáig úgy ítélte meg, hogy a világ a nyitott, sokszínű társadalom felé halad, ám már látja, hogy a folyamat elakadt, ezért gondolja úgy, hogy lépni kell. Jön fel az autokrácia, a civil társadalmak sokfelé mélyen megosztottak. Éppen ezért stratégiai döntés kell a visszaverésükhöz”.

Még több külföldi hír

Szerinte a Soros-alapítvány három évvel ezelőtt „távozni kényszerült” Magyarországról. A valóság ezzel szemben az, hogy az OSF önként döntött úgy, hogy Berlinbe költözik.

Malloch-Brown hozzátette: Soros György addig kíván cselekedni, amíg még bele tud szólni a dolgokba, hiszen már elmúlt 91 éves.

A Soros-alapítvány új vezetője arról is beszélt, hogy az átmenet idején bizonyos támogatásokat leállítanak. Malloch-Brown felhívta rá a figyelmet:

AZ ÚJ RENDBEN NAGYOBB DÖNTÉSI JOGKÖRHÖZ JUTNAK A REGIONÁLIS IRODÁK ÉS TÖBB PÉNZT IS KAPNAK A BŐ EGYMILLIÁRD DOLLÁROS KÖLTSÉGVETÉSBŐL.

Az alapítvány vezetője azt viszont kénytelen volt elismerni, hogy a „változások” feszültséget váltottak ki a szervezeten belül, részben mert a „reformokról” nem kérdezték meg a hierarchiában alacsonyabb szinten dolgozó szakembereket, részben pedig, mivel a változások elbocsátásokkal járnak együtt.

NAGYJÁBÓL150 EMBERT FOGNAK SOROSÉK UTCÁRA TENNI.

A magyar és a lengyel választások miatt szervezhetik át a Soros-alapítványt

Még több külföldi hír

Nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványok átalakítása mögött rejlő valódi ok az, hogy

SOROSÉK MÉG AZ EDDIGIEKNÉL IS NYÍLTABBAN BE AKARNAK AVATKOZNI A VÁLASZTÁSI KAMPÁNYOKBA, KOMOLYAN BEFOLYÁSOLVA EZÁLTAL A VOKSOLÁSOK VÉGKIMENETELÉT.

Márpedig Sorosék szempontjából nézve (is) két olyan választás lesz az elkövetkezőkben, amelyek meghatározóak lesznek Közép-Európa jövője szempontjából. Az egyik a 2022 tavaszán esedékes magyar országgyűlési választás, a másik pedig a 2023 őszére tehető lengyel parlamenti választás.

A SOROS-ALAPÍTVÁNY VEZETŐJE NEM VÉLETLENÜL EMELTE KI NYILATKOZATÁBAN MAGYARORSZÁGOT, UGYANIS HAZÁNK LEHET A „MEGÚJULT” OPEN SOCIETY FOUNDATIONS MUNKATÁRSAI SZÁMÁRA AZ ELSŐ KÜZDŐTEREP.

Ezért jutnak nagyobb döntési jogkörhöz a regionális OSF-irodák, és ezért kaptak még több pénzt a több mint egymilliárd dolláros költségvetésből.

A MAGYAR (ÉS VÉLHETŐEN A LENGYEL) VÁLASZTÁSI KAMPÁNYBA VALÓ BEAVATKOZÁST NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL A BERLINI REGIONÁLIS IRODÁBÓL FOGJÁK KOORDINÁLNI.

Sorosék jóvoltából tehát a magyarországi baloldal (ide értve az álcivil szervezeteket és a sajtóorgánumokat) eddig soha nem látott anyagi forrásokhoz juthat.

Még több külföldi hír

origo nyomán,

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Nemi erőszakkal vádolnak két afgán migráns fiatalt Finnországban

Edit

Titokzatos mosolygó arc jelent meg a kitörő hawaii vulkánban – VIDEÓ

Mazsi

A horvát határon történő események a fasiszta időket idézik

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!