Hirmagazin.eu
Főoldal » Soros emberei az Egyesült Államokból támadják be Orbán Viktort! Oszd meg!
Külföld

Soros emberei az Egyesült Államokból támadják be Orbán Viktort! Oszd meg!

A szenátusnak benyújtott határozati javaslattal akarja támadni Orbán Viktort és Magyarországot három demokrata párti szenátor.

Nem meglepő módon mindhárman kötődnek Soros Györgyhöz. A milliárdos tőzsdespekuláns úgy tűnik, nem csak Európából kívánja támadni hazánkat.

Három szenátor a Demokrata Pártból határozati javaslatot nyújtott be a szenátusnak annak érdekében, hogy ítéljék el Orbán Viktor kormányát. A javaslatban a már untig ismételgetett demokráciáért való aggódás kapja a főszerepet, de ez talán nem is meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy mindhárom szenátor Soros György zsebében van.

A kaliforniai Dianne Feinstein

Fotó: AFP

Az ő neve csenghet legismerősebben olvasóinknak, az ő neve korábban Brett Kavanugh főbírói kinevezése kapcsán merült fel. Feinsteinről tudni érdemes, hogy igen közeli kapcsolatot ápol egy bizonyos Emily’s List nevű csoporttal, amelynek legfőbb célkitűzése az, hogy minél több abortuszpárti képviselőt juttasson a szenátusba. Ez a csoport négy alkalommal is, mondhatni rendszeresen kap pénzt Soros Györgytől, nem véletlen hát, hogy az Emily’s List is szinte kizárólag demokrata párti politikusokat támogat.

Dick Durbin, Illinois szenátora

Fotó: AFP

Ő korábban kampánytámogatást kapott Soros Györgytől. Bár elsőre elhanyagolhatónak tűnik az az 1000 dollár, amit Soros adott neki, de ne legyenek illúzióink: az, amit Durbin reklámra és kampányra fordíthatott Soros pénzéből, bizony nem ajándék volt, hanem egy üzlet. Az adományért cserébe a tőzsdespekuláns nagyon is sok mindent elvár a szenátortól. Nincs kizárva, hogy épp ennek az elvárásnak tesz most eleget Dick Durbin, amikor Orbán Viktort akarja betámadni.

Chris Murphy Connecticutból
Fotó: AFP

Itt sem érhet minket meglepetés: a Soros-birodalom trónörököse, Alexander jóvoltából Murphy is kaphatott egy csekély hozzájárulást Sorostól a kampányához. Az elv itt is ugyanaz: a milliárdos tőzsdespekuláns felajánlja a pénzét, cserébe pedig a szenátor minden fütyülésére ugrik az adakozójának.

A cél pedig nem meglepő módon az, hogy Donald Trump elnököt próbálják meg rábírni arra, hogy betámadja Magyarországot. Tekintetbe véve, hogy Trump sokkal elkötelezettebb a nemzete iránt, mint Soros György globalista világnézete felé, nem biztos, hogy a javaslatból lesz bármi is. Mindenesetre az üzenet világos:

Soros minden követ meg akar mozgatni,

hogy Orbán Viktort eltávolítsa az útjából,

és folytathassa bevándorláspárti ámokfutását.

Forrás: 888.hu

Hasonló hírek

Ma iktatják be Donald Trumpot

Edit

A németek nagy része szerint a sajtó egyoldalúan számol be a menekültválságról

Edit

Titkos mobilról reklámozta az Iszlám Államot!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!