Hirmagazin.eu
Főoldal » Somogy megyei kutyatámadás: a testével védte Vikit a testvére a vérebektől – Megcsonkítva került kórházba a 13 éves fiú! (18+) Oszd meg!
18+

Somogy megyei kutyatámadás: a testével védte Vikit a testvére a vérebektől – Megcsonkítva került kórházba a 13 éves fiú! (18+) Oszd meg!

Ötvöskónyi — ,,Fuss, húgi, fuss!” – ordította Gáborka, miközben három kutya esett neki a Somogy megyei Ötvöskónyiban.

Kertész Gábor (13) a kishúgáért, Vikiért (3) ment az óvodába, ám nem ért haza a hős testvér. – Szó szerint megcsonkították az ebek a fiamat: szétmarcangolták az arcát, a lábait, de a legsúlyosabban a kezei sérültek, az egyikből kiharaptak egy darabot – zokogott Mester Piroska (28), a gyermekek édesanyja. Az asszony ottjártunkkor is a kórházban volt Gáborkánál. – A fiam az óvodából hozta el Vikit, amikor három pitbull megtámadta őket. Csak annyit tudott mondani: Fuss, húgi, fuss! Rajta pedig csimpaszkodtak az ebek – folytatta.

– Közben felfigyeltek a sikoltozásra, és segítettek a nagyfiúnak – ezt már Annuska néni (63), a gyerekek nagymamája mondta Vikit ölelve otthonukban. Gáborka segítségére az eb gazdája is kisietett: ütötte-vágta a kutyákat, akik még akkor is a gyereken lógtak, amikor őt felemelte a férfi.

A kis Viki sérülés nélkül megúszta a rémisztő támadást, bátyja, Gabi mentette meg. Nagymamájuk, Annuska mutatta a hős kisfiú fotóját /Fotó: Fuszek Gábor

– A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított, amely során egy helyi lakost gyanúsítottként hallgattak ki – tudtuk meg a rendőrségtől. A család jól ismeri a kutyák gazdáját, de a feljelentést a polgármester tette.

– Nem ez az első eset, hogy ezek a kutyák megfélemlítik a helyieket: többen nem is mernek a ház mellett menni. Ez éppen kevés: az illetékes gazdi és kutyái az ötvöskónyi játszótér tőszomszédságában élnek, amely mellett a templom és az óvoda is található – mondta Óvári Bettina (41), Gáborkáék szomszédja a helyszínt mutatva.

A kisfiúért egyébként mindenki nagyon aggódik, de sajnos egyhamar nem engedik ki a kórházból. – Szerencsére már nem az intenzív osztályon van, de orvosai szerint rengeteg műtét vár rá – mondta az édesanya kisfia mellől. Az ügyben kerestük a polgármestert, a gyanúsítottat és a kórházat is, de eddig nem értük el őket.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Öt nyugdíjas bácsi és egy 85 éves néni gruppenszexelt az erdőben, ez lett a vége (18+)

Géza

Sokkoló videó került elő a bakui sportolók elgázolásáról! 18+

info

Emmi: Gyakorlati tanácsok bölcsődék, óvodák és szociális intézmények számára

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------