Főoldal » Somló Tamás nagybetegen ment énekelni a fogyatékos kisgyerekek kedvéért
Bulvár

Somló Tamás nagybetegen ment énekelni a fogyatékos kisgyerekek kedvéért

Aggasztó egészségi állapotáról egyre többet hallani, képes volt összeszedni magát, több száz kilométert autózni, és egy fergeteges koncertet lenyomni – fogyatékos kisgyerekek kedvéért…

Somló Tamás óriási kitartásról és erőről tett tanúbizonyságot vasárnap. Annak ellenére ugyanis, hogy kórházi kezelésre szorult, szombaton egy koncertet is lemondott, vasárnap fogyatékos gyerekek előtt lépett fel, mosolyt csalva a kicsik arcára. Budapesttől egészen Pécsig autózott, hogy beteg gyerekeknek szerezhessen örömet. A zenész az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetségének egy integrációs rendezvényén énekelt.

Somló Tamás nagybetegen ment énekelni a fogyatékos kisgyerekek kedvéért
Fotó: borsonline.hu

 

Fellépése azért is csodaszerű, mert napok óta alig lehet tudni valamit a zenész állapotáról, amiről egészen vad hírek is megjelentek. Somló korábban megküzdött a legalattomosabb kórral is, bélrendszerében találtak tumort, így jogos volt az aggódás, hogy betegsége talán kiújult – barátai együtt imádkoztak érte. Vasárnap kissé megtörve ugyan és fáradtan, de színpadra állt.

 

 

Hasonló hírek

Durva fenyegetést kapott a várandós Kapócs Zsóka

Mazsi

Damu Roland kiszabadult a börtönből

info

Tóth Andi őszintén vallott: nem bírja eltartani magát, de a párkapcsolata sem az igazi – Most azt is elárulta, miért

Géza