Hirmagazin.eu
Főoldal » Somló halála megváltoztatta Zalatnay Cini életét – VIDEÓ
Bulvár

Somló halála megváltoztatta Zalatnay Cini életét – VIDEÓ

Az éne­kesnő tel­je­sen egye­dül ma­radt, mióta lánya Lon­donba köl­tö­zött. Már-már meg­szokta a ma­gá­nyos es­té­ket, de Somló Tamás ha­lála fel­bo­rí­tott benne va­la­mit.

Zalatnay Cini hosszú évekkel ezelőtt legyőzte a rákot, és azóta szerencsére tünetmentes. Úgy véli, hogy ebben sokat segített neki pozitív életszemlélete, melyet a nehézségek ellenére is sikerült megőriznie. Most azonban összetört benne valami…

Somló halála megváltoztatta Zalatnay Cini életét - VIDEÓ
Londonban ellátogatott Diana kegyhelyéhez is

“Fantasztikus napokon vagyok túl, hiszen meglátogattam Nikit Angliában, és nagyon megnyugodtam, mivel megtalálta a számítását és beilleszkedett. Egy remek étteremben dolgozik, és nagyon meg vannak vele elégedve, így komoly esélye van egy egészen szép karrierre is” – mondja Cini, aki azt is elárulta, hogy bizony vannak árnyoldalai lánya leválásának. Többek között az, hogy egyedül maradt félelmével, melyet Somló Tamás halála élesztett újjá benne.

“Az az igazság, hogy még szoknom kell, hogy esténként egyedül vagyok a házban és nincs velem Niki. Már éppen kezdtem jól érezni magam egyedül, amikor meghalt Somló Tomi, és azóta megint nem találom a helyem. Sőt bevallom, félek… Azon túl, hogy Tomi nagyon jó barátom volt szinte kamaszkorom óta, a halála ráébresztett arra, hogy milyen kevés időm van, hiszen ő csak egy hónappal volt idősebb nálam. Fura, hogy mi, zenészek azt gondoljuk, hogy velünk nem történhet semmi baj, aztán tessék! Elmegy Somló Tamás, a legpozitívabb ember akit ismertem.”

Az elmúlt napokban többször is felriadtam éjszaka, és arra gondoltam, mennyire egyedül vagyok, és vajon mi történne, ha rosszul lennék. Niki sincs itt, akinek szólhatok, és talán a telefont sem érem el…

– vallotta a Ripost-nak az énekesnő, aki egy közös fellépés képsoraival emlékezett meg a Facebookon Somlóhoz fűződő barátságáról.

Annyi mindent nem szeretem még ( Somló Tamás <3 )

Közzétette: Zalatnay Sarolta – 2016. július 20., szerda

Jó páros voltak a színpadon és jó barátok az életben.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Eddig mélyen hallgatott róla: betegségéről vallott Völgyesi Gabi

Mazsi

Kiderült a sötét titok: szolgaként kezelte Vilmos Katalin hercegnét

Mazsi

Bulis lányok határok nélkül- vicces képek

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------