Image default
Bulvár

Sokmilliós pénzügyi csalásba keveredtek Bódi Gusztiék

Az Or­szá­gos Roma Ön­kor­mány­zat ellen vizs­gá­lat fo­lyik, mert nem tud­nak el­szá­molni az uniós pén­zek­kel. Me­lyek­ből a Bódi csa­lád is ka­pott ál­lí­tó­lag.

Több hivatal és hatóság is nyomoz állítólag az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) ellen. A gyanú szerint kamutenderekre és koncertekre költöttek el milliókat különféle uniós támogatásokból. A legfrissebb hírek pedig arról szólnak, hogy Bódi Guszti és Bódi Margó együttese is részesülhetett a pénzből.

Bódi Guszti és a Nagyecsedi Fekete Szemek három hónap alatt 19 fellépésre szerződött Farkas Flóriánékkal, alkalmanként 250 ezres gázsiért, vagyis összesen 4 millió 750 ezer forintot kapott az ORÖ-től

– írja a Bors az ATV-re hivatkozva.

Sokmilliós pénzügyi csalásba keveredtek Bódi Gusztiék

(Fotó: Facebook)

A lap az üggyel kapcsolatban megkereste a gyanúba kevert Bódiékat is, akik éppen külföldön vészelik át az itthoni hideget.

“Nem volt szerződésünk az Országos Roma Önkormányzattal, egy műsorszervező irodán keresztül mentünk fellépni. Minden egyes koncertünket megtartottuk, mindegyik telt házas volt, és mindegyikről készült felvétel is. Ugyanolyan felkérések voltak az évben ezek is, mint a többi. A helyszíneken a helyi szervezők fogadtak, az öltözőbe kísértek, átöltöztünk, és felléptünk. És egyik fellépésen sem találkoztunk például Farkas Flóriánnal. Úgyhogy az ügyről sem tudunk semmit” – mondta kissé ingerülten Guszti, akit elszomorít, hogy belevonták őket ebbe az egészbe. Méghozzá ártatlanul.

A Bors nyomozása alapján Bódiék valójában műsorszervező irodán keresztül jutottak a gázsijukhoz, az Országos Roma Önkormányzat azonban éppen azzal követett el hibát, hogy nem közvetlenül Gusztiékkal, hanem egy szervező céggel szerződött: nem írt ki közbeszerzést, ami kötelező lett volna. Ha közvetlenül a zenészekkel állapodtak volna meg, erre nem lett volna szükség.
Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Gusztustalan pletyka terjed a magyar színésznőről, szélhámosok terjesztik

Mazsi

Súlyos betegségben szenved – nemsokára látását is elveszíti a filmszínésznő

info

Boros Lajos: Folyamatosan hazudtam

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------