Főoldal » Sokkot kaptak az utasok a pilóta bejelentésétől, ezt találták a gépen
Külföld

Sokkot kaptak az utasok a pilóta bejelentésétől, ezt találták a gépen

A Se­attle-ből in­duló re­pü­lő­gép vissza­for­dult, mert egy na­gyon fon­tos cso­ma­got a fe­dél­ze­ten fe­lej­tet­tek.

A Southwest légitársaság Boeing 737-700 típusú gépe Seattle-ből Dallasba tartott, és már félúton járt, amikor a pilóták úgy döntöttek, hogy visszafordulnak

A személyzetet ugyanis arról értesítették, hogy elfelejtettek kirakni egy Kaliforniából érkező csomagot, amelyet ráadásul egy seattle-i kórház számára adtak fel. A csomagban egy emberi szív volt, de nem egy konkrét beteg számára, hanem a szívbillentyűt szerették volna megőrizni későbbi orvosi felhasználásra – írja az AirLive.net.

A repülő 2,5 órával az indulás után leszállt Seattle repülőterén, így az emberi szív némi késéssel, de eljutott a kórházba – írja az Aviation Herald. A légitársaság azzal indokolta a döntést, hogy a szállítmányt mindennél fontosabb volt eljuttatni a címzetthez.

Az utasokat sokkolta, amikor a kapitány közölte velük a visszafordulás okát, a nehézségek azonban ezzel még nem értek véget. Egy ettől teljesen függetlenül bekövetkezett technikai probléma miatt a repülő nem tudott újra felszállni, végül 8 óra késéssel egy helyettesítő gép szállította el az utasokat Dallasba.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Rémisztő vízió: megjósolta a Notre-Dame pusztulását a világhírű francia író

Géza

Öngyilkos robbantás – legalább tíz halott, sok sebesült

info

Embert ölt az óvszerautomata

Edit