Hirmagazin.eu
Főoldal » Sokkot kaptak a tudósok: Bizarr lények élhetnek a Pluto felszínén – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Sokkot kaptak a tudósok: Bizarr lények élhetnek a Pluto felszínén – VIDEÓ

A New Horizon űrszonda még 2015 nyarán haladt el a Pluto törpebolygó mellett 12500 km-es távolságban. Az akkor készült fotókra mindenki rácsodálkozott. Azonban a képek közt akadt néhány, amelyek a földönkívüli életre specializálódott kutatók figyelmét is felkeltették. Az egyik különös fotón olyan alakzatot vettek észre, ami leginkább egy idegen létformának tűnik, és a bolygó fagyott felszínén vándorol…

A nagyközönség elég sok képet láthatott a Naprendszerünk le távolabbi égitestéről, de nem mindegyiket. Számos kép csak hónapokkal később érkezett a Földre, mint ahogy a szonda elhaladt volna a Pluto mellett. Ez főként a töméntelen mennyiségű felvételnek és az adattovábbítás lassúságának köszönhető.

Némelyik fotón a kutatók legnagyobb meglepetésére, olyan alakzat is felbukkant, amely nyomokat hagyott maga után a fagyos égitesten. Olyannak tűnik, mint egy hatalmas űrbéli csiga…

Ezt maga Marc D’Antonio, a csillagász és képelemző mondta. A NASA-t azonban nem hatotta meg, hogy egy komoly szakember is beállt az idegen-vadászok népes táborába. Rögtön cáfolni kezdték a terjedő pletykákat. Szerintük a “csiga” lényegében a Pluto mélyéről a felszínre tolódó fagyott nitrogén egy piszkos foltja, nem pedig élőlény. A nyomok pedig  folyásnyomok lehetnek.

Az összeesküvés-elméletek kedvelői szerint a NASA hazudik, vagy legalábbis próbálja elfedni az igazságot. A fotón világosan kivehető egy ösvényszerűség, amelyen az űrcsigák közlekednek. Még egy 3D-s animáció is készült, hogyan nézhet ki egy ilyen különös lény…

Sokkot kaptak a tudósok Bizarr lények élhetnek a Pluto felszínén - VIDEÓ 1

Az eredeti NASA fotó itt tekinthető meg nagy méretben!

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

51-es körzet Oroszországban – dokumentumfilm

Edit

Ha érdekel, hogy mit ünneplünk március 15 -én, és érdekel a nemzet történelme, nemcsak ami a könyvekben van, olvasd el ezt a cikket! Nem rövid, de megéri! Hirmagazin.eu

Géza

Egy elveszett bolygóról érkezhetett a gyémántokat rejtő meteorit

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------