Hirmagazin.eu
Főoldal » Sokkot kaptak a strandolók, amikor észrevették mi van a vízben
Tudástár - minden érdekesség

Sokkot kaptak a strandolók, amikor észrevették mi van a vízben

Míg a vakációzó család a skóciai Tay folyó partján éppen fotókat készített, egy hatalmas, barna, tojás alakú tárgy emelkedett ki a vízből… Azóta is választ keresnek a kérdésükre: mi a fene lehetett?

A szemtanú meséli: “2017 július 28-án a családdal a Tay folyónál strandoltunk. Felbukkant a vízben néhány delfin, amit nagy lelkesen el is kezdtem fotózni, mert a bulgáriai barátnőm korábban nem hitte el nekem, hogy Skóciában is vannak delfinek. Egy Sony Xperia x 23 mp-s kamerájával csináltam a képeket. Miután elkészült a sorozat, visszanéztem a fotókat, hogy sikerültek-e. Ekkor vettem észre az egyik képkockán azt a hatalmas, barna, tojás alakú tárgyat, ami mintha éppen a vízből száguldott volna elő.” – olvasható a napiufo.hu-n a beszámoló.

“Rögtön megnéztem a kamera lencséjét, de nem volt foltos. Meg mernék esküdni, hogy amikor a képek készültek, a barna valami nem volt ott. Lehet, hogy csak a kamera észlelte?”

“Világosan látszik, hogy a tojás ott volt, és a képminőség alapján az is kivehető, hogy elég messze volt tőlem. Egyszerűen nem tudom megmagyarázni mi lehetett az!”

Sokkot kaptak a strandolók, amikor észrevették mi van a vízben 1

A fotót megosztotta közösségi oldalán, választ keresve a kérdéseire. Persze mindenkinek meg volt a véleméyne a rejtélyes tojásról. Egyesek egy lebegő Reptilán fejet láttak benne, míg mások inkább mégiscsak valami koszfoltra gyanakodta. Bár akkor a többi képen is ott lett volna. De lehetett egy arra repülő bogár, zuhanó madár fekália, vagy lufi… Természetesen olyan elméletek is születtek, hogy egy álcázott UFO, vagy valamilyen, az emberi szem számára láthatatlanná tett földönkívüli szonda lehetett.

A szemtanú keresi a válaszokat, ahogyan mi is. Vajon szerinted mi látható a kélpeken? Az eredeti felvételt itt tekintheted meg!

 

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A törésvonal népe: az ujgurok

Géza

A szerelem tízezer levele

info

Ez a srác azt állítja 2030-ból tért vissza közénk, a hazugságvizsgáló szerint igazat beszél!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------