Főoldal » Sokkos állapotba került A Piramis játékosa
Média és szórakozás

Sokkos állapotba került A Piramis játékosa

Óriási dráma játszódott le a TV2 vadonatúj játéka, A Piramis stúdiójában. Az édesanya levegőt is alig kapott az izgalomtól.

Egy kisebb lottóötösnyi összeget kaszálhattak volna a TV2 legújabb nagysikerű gameshow-ja, A Piramis játékosai, de egy rossz döntés miatt, 88 millió forint helyett „csupán” megközelítőleg 10 milliót vihettek haza.

Sokkos állapotba került A Piramis játékosa
Lili mindent megtett

Persze ez is hatalmas összeg kicsivel több mint egy órányi játékért, ám szinte kizárt, hogy ha valaki egy karnyújtásnyi közelségbe kerül egy ekkora összeghez, ne omlana össze egy ilyen helyzetben. Egy ekkorra veszteség akár családi drámához, durva veszekedésekhez is vezethet.

Molnár Lili és édesanyja hihetetlen drámát éltek meg csütörtök este A Piramis játékában. Az orvostanhallgató lány minden kérdésre helyesen felelt, és édesanyja is tökéletesen választotta ki a kérdések témaköreit, sőt szerencsésen potyogtak a nagy összegű rekeszekbe a labdák is. Ám elérkezett a pillanat, amikor Lili ajánlatot kapott A Piramistól, amit azonnal, gondolkodás nélkül elfogadott.

Nagy kár volt!

Lili nem tudta, hogy mi zajlik odakint, A Piramisban ülve válaszolta meg a kérdéseket, s mikor megkapta a 9,8 millió forintos ajánlatot, biztosra akart menni. Édesanyja odakint, a fallal szemben remegett az izgalomtól, önkívületi állapotban abban bízott, hogy lánya másként dönt.

“Anyukám, mint kiderült, végig szuggerált, próbált energiát küldeni, hogy ne fogadjam el az ajánlatot. Mivel ő mindent látott, elhitte és beleélte magát abba, hogy megnyerhetjük ezt az óriási összeget.Amikor kiléptem A Piramisból nyugodt voltam, mert biztos voltam abban, hogy jól döntöttem, hiszen a majd tízmillió forint is túltett minden képzeletemen.

– mondta a Ripost-nak Lili, aki igyekezett megvigasztalni édesanyját.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Összeomlott a nő, akit elraboltak, de ezt senki nem hitte el neki

Edit

A Mad Max főszereplője az édesanyját is eladta volna egy kis kábítószerért

info

Mark Zuckerberg lediplomázott

Edit