Image default
Bulvár

Sokkoló, Vilmost is majdnem megölte Diana hercegnő

A walesi hercegné olyan mély depresszióba süllyedt első terhessége alatt, hogy szörnyű tettre szánta el magát.

Újabb sokkoló részlet jelent meg a Diana hercegnő által készített hangfelvételekből, melyekben élete legsötétebb titkait mesélte el. Néhány hónappal azután, hogy a nászútjukon egy borotvapengével öngyilkos akart lenni, egy veszekedéskor már kárt is tett magában Diana. És ezzel együtt a pocakjában növekvő Vilmosban is majdnem…

A walesi hercegné hiába próbálta hosszú heteken át megértetni férjével, hogy komoly lelki gondjai vannak, Károly nem foglalkozott vele. A herceg szerint felesége csak hisztizett, és a saját hibájából volt szomorú, illetve küzdött étkezési zavarokkal.

Az egyik ilyen veszekedés közben pedig Diana úgy döntött, hogy leveti magát az egyik lépcső tetejéről a királynő norfolki birtokán.

Miközben már négy hónapos terhes volt Vilmossal!

A lépcsőn leguruló várandós feleségének látványa azonban nem hatotta meg Károlyt, egyszerűen átlépett rajta, és elment lovagolni. Dianát II. Erzsébet segítette fel a földről, és orvoshoz vitette, mert attól félt, hogy a hasát is megzúzó hercegnő megölte a babáját. Ami szerencsére nem így történt.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Megvan az eredmény: ez a csapat nyerte meg az idei X-Faktort!

Géza

„Reméljük, hamarosan mindenen túl leszünk” – Pécsi Ildikó teljesen belebetegedett a pereskedésbe, de a férje is rendszeres kórházi kezelést kap

Géza

Rá sem ismerni a Jurassic Park egykori gyereksztárjára

Géza