Hirmagazin.eu
Főoldal » Sokkoló VIDEÓ: Ütéseket hallott a család a tini koporsójából
Bulvár

Sokkoló VIDEÓ: Ütéseket hallott a család a tini koporsójából

Egy 16 évesen meghalt lány hozzátartozói a temetés közben zajt hallottak a koporsóból, ezért feltörték a beton sírtömböt. A lány azonban nem kelt életre, pedig a család állítja, hogy a gyerek még élt a koporsóban.

2015-08-28_070001

Misztikum vagy egyszerű félreértés? A 16 éves hondurasi Nelsy Perezt (képünkön) – aki még terhes is volt – hivatalosan is halottnak nyilvánították a kórházban, és a családja már éppen temette a lányt, amikor a rokonok ütéseket hallottak a sírból. A zajon felbuzdulva feltörték a beton sírtömböt, ám ott ugyanúgy élettelenül találták fekvő Perezt. A család a koporsóval együtt visszarohant a kórházba, ám az orvosok semmilyen életjelet nem találták, ezért újfent kimondták: Nelsy Perez halott.

A család azonban azt mondja, a lány feje felett az üvegkoporsó be volt törve, a kezein pedig horzsolásokat fedeztek fel, amiket csak úgy szerezhetett, ha még életben volt, amikor eltemették. A hivatalos diagnózis szerint Perez pár nappal korábban szívrohamban halt meg, ám állítólag három hónaposan terhesen hirtelen megbetegedett, és egy pap szerint rontás került rá, amit nem tudtak levenni.

A júliusban készült videó felvételen látható esetet azóta sem tisztázták. Az egyik elmélet szerint Perez katalepsziás állapotba került, vagyis tulajdonképpen csak tetszhalott volt, ám ezt orvosilag nem tudták bizonyítani. És hogy mitől keletkezhettek sérülések a koporsó üvegén, és a nő kezén? Állítólag a test bomlása során felszabaduló gázok okozták…

Forrás: Pink Pencil

Hasonló hírek

Megalázó történet: Ennyi a nyugdíja a Kossuth-díjas Demjén Ferencnek!

Mazsi

Állítólag ezek Angelina Jolie és Brad Pitt legjobb közös fotói

Edit

Ezt üzente LL Junior a a férfinak, aki elütötte a fiát! Erre végképp nem számított senki!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------