Hirmagazin.eu
Főoldal » Sokkoló videó: Pucér idegen lényt rögzített az ablakba kitett iPad
Tudástár - minden érdekesség

Sokkoló videó: Pucér idegen lényt rögzített az ablakba kitett iPad

Szinte sokkot kapott az az amerikai férfi, aki késő éjjel véletlenül kipillantva a teraszra, egy furcsa, szürke, emberszerű, meztelen lényt vett észre a félhomályban görnyedve, amint őt figyeli.

A bizarr jelenés mindössze 5-6 méterre volt a kivilágított verandától. Rick Grebenik rögtön fogta az iPad-ját, és kitette az ablakba. Az pedig a szúnyoghálón keresztül végig rögzítette a furcsa csupasz lény minden mozdulatát. A bizarr látogató szinte végig a homályban maradt, mintha tartott volna fénytől.

Eközben a halálra rémült férfi a legjobb barátját hívta, hogy segítséget kérjen. A videó alatt végig hallatszik az elfojtott rémület a hangjában, amint elmondja, hogy valamiféle démoni lényt lát az ablakból. Végül a szürke kreatúra visszahúzódott a sötétbe és elsomfordált.

A hátborzongató videót a bizarr lényről ide kattintva nézheted meg!

A felvételt Rick Grebenik kitette a YouTube-csatornájára is, ahol aztán kapott hideget és meleget egyaránt. Néhányan csalásal vádolták, mások szerint pedig csak egy beteges perverz leselkedett az ablaka alatt. Azonban többségben voltak azok, akik valamilyen ismeretlen lényt, Bigfootot, földönkívülit, mutánst, vagy rosszindulatú kísértetet véltek felfedezni a jelenésben. Még egy pap is adott pár tanácsot neki, miképpen védheti meg magát a túlvilági lényektől…

A videót alaposabban elemezte pár amatőr paranormális jelenségekkel foglalkozó kutató, de ők sem jutottak közös nevezőre. Egyikük szerint jól kivehető, hogy az emberszerű alak meztelen, viszont kezei helyén inkább kutyaszerű mancsok láthatóak. Mások viszont inkább egy jelmezes emberre gyanakodtak, aki csak a móka kedvéért öltözött be a videóhoz, amire utólag rögzítették a telefonbeszélgetés hangsávját.

Sokkoló videó Pucér idegen lényt rögzített az ablakba kitett iPad 1

Tény, hogy Rick Grebenik nem videoblogger és nem is kamugyáros, ugyanis csatornáján mindössze egy tucatnyi videó található, azok is az amatőrebb fajtából. Aligha lehetett az a szándéka, hogy világrengető hoaxot gyártson. Ráadásul barátai a kommentáradat közepette is a védelmére keltek. Szerintük a férfi szavahihető, és tényleg lehetett ott valamiféle lény azon az estén…

Bármi is volt, a videó magáért beszél. Döntse el mindenki maga, hogy mit lát a szürke, csupasz idegenben…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Vérvörösre festette a vizet az elhullott tengeri szörny

Mazsi

Forgalomba kerül az első digitálisan nyomon követhető tabletta Amerikában

Géza

Elképesztő videó: rejtélyes UFÓ hagyta el a Föld légkörét!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------