Hirmagazin.eu
Főoldal » Sokkoló videó: Földönkívülit kapott puskavégre egy kolumbiai farmer – VIDEÓ – +18
Tudástár - minden érdekesség

Sokkoló videó: Földönkívülit kapott puskavégre egy kolumbiai farmer – VIDEÓ – +18

Már négy éve bor­zolja az a videó az ufó­hí­vők ide­geit, ame­lyen egy ál­lí­tó­la­gos ko­lum­biai far­mer egy föl­dön­kí­vüli lényt lőtt agyon va­dász­pus­ká­val.

A videó több verziója is megtalálható a YouTube-on így, vagy úgy megvágva. Eladták már a rejtélyes Chupacabra lelövésének, földönkívülinek, és ismeretlen szörnynek is.

A történet szerint: Egy Pablo Ortes nevű kolumbiai farmer vadászni indult társaival és kutyáival a dzsungelbe. Néhány óra múlva a kutyák vadul csaholni kezdtek, mire egy különös kreatúra ugrott elő ijedten a közeli bokrokból. Vesztére. A farmer a dupla csövű vadászpuskájával egyből leszedte.

Az esetet egyik társa videókamerával vette fel, így a furcsa lényt is megörökítették. A felvétel felkerült a YouTube-ra, ahol kalandos útjára indult. Mára már több millióan látták, és mondták el a véleményüket róla.

A farmer azt állítja, hogy azóta is lefagyasztva őrzi a lény testét, és nem hajlandó megválni tőle. Sőt, meg sem mutatja senkinek, mert attól fél, hogy ellopják, és így akarják majd meghazudtolni a videóját, és megszégyeníteni őt az emberek előtt…

Sokan azt feltételezik, hogy több filmből ollózták össze a jelenetet. Alighanem egy hawaii vaddisznóvadászat (idegen lénnyel felturbózott) képei vannak összevágva egy kamu szörnytetem vizsgálatának felvételével…

De még a helyszínek sem stimmelnek: A videó elején teljesen más az aljnövényzet. Amikor már a halott lényt mutatják, ott viszont könnyező pálmák láthatóak, amik némelyek szerint nem őshonosak Kolumbiában. A hely, a környezet alapján inkább egy hawaii helyszínnek tűnik.

Mások szerint Pablo szörnyű kiejtéssel beszéli a spanyolt, sőt a spanyolul tudók jórészt nem is értették, hogy mit beszél…

A lövés után, amikor a farmer odalép, hogy megnézze a lelőtt lényt, sokak szerint túlságosan rájátszik az ijedtségre, így a jelenet nem hátborzongató, hanem inkább nevetséges…

Szakértők véleménye, hogy a tetem alighanem egy majomé lehetett, vagy legalábbis majomtestrészekből állították össze… nem túl hitelesen…

Vajon valóban földönkívüli lényt ejtettek el, esetleg a rejtélyes vérszívó Chupacabrát, netán egy mutáns majmot? Vagy tényleg egy hatalmas átverést láthatunk a felvételeken?

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

A számítógépeden egy helyen láthatod majd a hiányzásokat, a jegyeidet, az órarendedet!

info

Hátborzongató koponyát tártak fel: Idegen civilizációra bukkanhattak

Mazsi

Így készülhettek fel a matekérettségire gyorsan, témáról témára: abszolútérték, gyök

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------