Hirmagazin.eu
Főoldal » Sokkoló tragédia! 5 éve történt, hogy élő adásban, közvetlen közelről végezte ki a 24 éves riporternőt a kollégája, a videó még mindig elérhető a YouTube csatornán – videó (18+)
18+

Sokkoló tragédia! 5 éve történt, hogy élő adásban, közvetlen közelről végezte ki a 24 éves riporternőt a kollégája, a videó még mindig elérhető a YouTube csatornán – videó (18+)

A 24 éves újságírót, Allison Parkert öt évvel ezelőtt lőtték le Virginiában.

 

A 24 éves újságírót, Allison Parkert öt évvel ezelőtt lőtték le Virginiában. A meggyilkolásáról szóló videó pedig azóta is elérhető a Youtube és a Facebook felületein. Édesapja, Andy Parker a hatóságok közbelépését követeli.

A 24 éves TV-riportert, Allison Parkert és három évvel idősebb videós kollégáját egy videós interjú készítése közben több lövéssel végezte ki egykori munkatársa, Vester Flanagan. A 41 éves elkövető – akit nem sokkal korábban rúgták ki a virginiai televíziós társaságtól – felvételt is készített a vérengzésről, amelyeket öngyilkossága előtt a Facebookon és Youtube-on is közzétett.

A brutális videók pedig még öt évvel a tragédia után is elérhetők az online térben.

Allison édesapja, Andy Parker ezért több alkalommal is arra kérte a Youtube-ot tulajdonló Google-t, hogy távolítsák el a lánya meggyilkolásáról készült felvételeket, mire a Google azt válaszolta Parkernek, hogy először nézze végig videót, majd a szabályoknak megfelelően jelentse azt.

Azt akarták, hogy nézzem végig a lányom meggyilkolását, majd magyarázzam el nekik, hogy miért is kellene eltávolítani a videót” – írta Parker egy, a CNN-en megjelent cikkében.

“Soha nem láttam, és soha nem is fogom végignézni azokat a felvételeket” – jelentette ki a gyászoló édesapa, aki felháborítónak tartja azt, hogy a közösségi platformok nem védik meg az állampolgárokat az online zaklatástól, a gyűlöletbeszédtől vagy a lánya tragédiájához hasonló videók közzétételétől.

Parker ezért úgy döntött, az amerikai hatóságokhoz fordul az ügyben, hiszen mint mondta, illegálisnak tartja azt, hogy a közösségi oldalak az ilyen “beteg” videók tárolására is alkalmasak – írja a The Sun.

Hasonló hírek

Koronavírus: elmarad Rómában a maraton (18+)

Géza

Bizarr és életveszélyes divat terjed a párok között

Mazsi

Továbbra sincs orvos a fővárosi fenntartású Pesti úti Idősotthonban, lassul a járvány Európában

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!