Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Sokkoló részletek: vaddisznók túrták ki a feldarabolt holttesteket Pilisszentivánon

Sokkoló részletek: vaddisznók túrták ki a feldarabolt holttesteket Pilisszentivánon

Teljes hírzárlatot rendelt el a rendőrség, a települést félelem szállta meg, miután elterjedt: két holttestet találtak egy népszerű kirándulóhely közelében…

Biztosat senki nem tud, mindenki találgat és a másikat kérdezi, mi történhetett. Több összeesküvés-elmélet is szárnyra kelt. A szóbeszéd szerint egy házaspár tagjainak holttesteit találták meg, akiket állítólag valami tartozás miatt gyilkoltak meg.

A Ripost információ szerint a csontokat a vaddisznók túrták ki a föld alól. A rendőrök egyébként már két napja ellepték a falut. Akár még évekig is rejtély maradhatott volna a testek holléte, ám egy vádalku során valaki elárulta a rendőröknek.

A Blikk-nek egy furcsa helybéli házaspárt emlegettek a helyiek.

A férfi és a felesége pár éve se szó, se beszéd, egyszer csak eltűnt. A férj családja azonban itt maradt Szentivánon, így tőlük úgy tudom, hogy Budapestre költöztek be. Hogy ez igaz vagy nem, azt homály fedi, mert igazság szerint a pár mindig olyan zűrös vándoréletet élt – mondta a főutcán élő János. A lap megtalálta az említett férfi édesanyját, aki azonban 21 éve nem beszél a fiával. – Nagyon remélem, nem a fiamat találták meg, mert az szörnyű lenne még akkor is, ha nagyon régen nem láttam őt – fakadt az asszony a történtek hallatán.

A Borsnak a helyiek azt mondták, hogy szerintük M. Jenőről és a feleségéről van szó, a párra mindig furcsán néztek a helyiek.Szerény körülmények között éltek, azt mondják, bohókásak voltak. Egyiküket sem látta senki évekig,aztán Jenő egyszer hátizsákkal megjelent a faluban, sokan csodálkoztak rajta.

A rendőrség csak annyit közölt, hogy egy folyamatban lévő büntetőeljárásról van szó, amellyel kapcsolatban a nyomozó hatóság a tájékoztatást megtagadja, mivel annak megadása sértené az eljárás eredményességét..

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Óvodás gyerekkel ölettek meg egy malacot

Edit

Az illegális határátlépési kísérletek nem szűnnek, de rendőreink éberek, egy migráns se jut be hazánkba! Oszd meg!

Géza

Kétszáz embertől csalt ki pénzt egy műszaki cikkeket hirdető férfi

info