Hirmagazin.eu
Főoldal » Sokkoló részletek derültek ki a kaposvári állatkínzásról
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Sokkoló részletek derültek ki a kaposvári állatkínzásról

Rozi gyilkosa korábban több bűncselekményt is elkövetett. Sőt még a menhely számára sem volt ismeretlen.

Mint arról korábban hírt adtunk, anovember 11-én hajnalban egy férfi engedély nélkül bement egy kaposvári egyesület telephelyére, ahol lemészárolt egy kecskét.

Levágta az állat fejét, majd azt magához vette és elmenekült a helyszínről. Négy nappal később fogták el a 28 éves helyi lakost.

Mint kiderült, Ny. Ádám nem ismeretlen a hatóságok előtt.

Tinédzser korában izraelita sírokat rongált meg. Nemrég pedig a sátánt látta a barátnőjében, ezért megkötözte, megverte, elnyomott egy cigarettát a combján, majd meztelenül dobta ki a házból.

A története pedig nem ér itt véget, ugyanis azzal a menhellyel is került már összetűzésbe, ahol kivégezte Rozi kecskét.

Rozi, az áldozat
Fotó: Bors

„Két évvel ezelőtt hívtak a rendőrök, miután egy közterületen, rossz állapotban napok óta bolyongó szamárról érkezett bejelentés hozzájuk karácsony és szilveszter között. Az állat hozzánk került, állatorvost hívtunk hozzá. Napokkal később kezdett telefonálgatni a most elfogott férfi, aki azt állította, hogy a szamár az övé. Kértük, hogy igazolja az állításait, fizesse ki az orvosi költségeit, de ezeknek nem tett eleget. Végül ő maga lopta ki a szamarat a telepünkről, s még ő jelentett fel engem állatlopás miatt” – magyarázta a Borsnak Boncz Edit, az állatvédők elnöke. Ezután az eset többször is megismétlődött, a szörnyű kecskegyilkosság hátterében pedig jó eséllyel ez a konfliktus állhat.

Rozi gyilkosa, amint egy késsel pózol
Fotó: Bors

„Az elfogásáig rettegtünk, de még mindig sokkos állapotban vagyunk. Nem tudunk túllépni a történteken” – tette hozzá Boncz Edit. Nagy Mónika civil állatmentő jó kapcsolatot ápol Edittel. A Borsnak elmondta: az elmúlt időszakban Ny. Ádám őt is fenyegette.

Ha pedig mindez még nem lenne elég, a nomád körülmények között élő 28 éves férfi, levágott kecskefejekkel vette körül a rozoga erdei viskóját.

ripost

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Emberölés Tatbányán (+videó)

Géza

Döntött a bíróság: rácsok mögött marad az 1998-as siófoki taxisgyilkosság egyik elkövetője

Géza

Sikítást hallottak, a Dunába zuhant egy nő a Boráros térnél

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!