Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Sokkoló részletek: az anyja karjaiból tépte ki a csókakői horroreb a kislányt – Kómában fekszik a gyermek

Csókakő — Az édesanyja karjaiból tépett ki egy kétéves kislányt egy megvadult kutya Csókakőn. A gyermek édesanyja épp a nagymamától vitte haza a kicsit, amikor egy rottweiler

– szinte a semmiből elbukkanva – megtámadta őket.

– A helyiek azonnal a segítségükre siettek, mindenféle eszközzel próbálták leszerelni az állatot, de sokáig hiába próbálkoztak – kezdte Ábele Márton, a helyi polgárőrség elnöke.

– A szemtanúk elmondása szerint a kislányt szó szerint kitépte az édesanyja kezéből a kutya, majd marcangolni kezdte. A fején és a mellkasán is megsérült szegény – folytatta a polgárőr, hozzátéve: a rottweilert épp meg akarták etetni, amikor valószínűleg meghallotta a gyerekhangot az utcán, így kiszökött a kenneljéből.

– A gazdája azonnal utánarohant, hogy megfékezze, de az állat nem hallgatott rá, őt is megmarta a lábán és a kezén – árulta el Ábele, aki szerint egy idő után a kutya megnyugodott és elengedte a kislányt.

Az életveszélyes sérüléseket szenvedett gyermekért mentőhelikopter érkezett, a kutya gazdáját mentőautó szállította kórházba.

Elértük a kislány nagymamáját.

– A másik unokám is hallotta a segélykiáltásokat, ki akart futni, hogy segítsen a testvérének, én tartottam vissza. A szülei teljesen összetörtek – mesélte a nagymama.

Úgy tudjuk, a kislány egy több mint hétórás műtét után kómában fekszik, az állapota válságos.

blikk

Hasonló hírek

Gyomirtót itatott volt feleségével!

info

Megszólalt Növényi Norbert az ítélet után: több mint 30 milliót bukott a vád miatt

Géza

Fordulat a veronai buszbaleset perében, új vádlottak is lehetnek

Géza