Hirmagazin.eu
Főoldal » Sokkoló: öt levelet is küldhetett a nő, aki meg akarta mérgezni Trumpot
Külföld

Sokkoló: öt levelet is küldhetett a nő, aki meg akarta mérgezni Trumpot

A helyi rendőrség házkutatása során kiderült, hogy a Donald Trumpnak ricin tartalmú levelet küldő nő ötöt is szánhatott különböző helyekre.

Ricint tartalmazó borítékot küldtek Donald Trump amerikai elnöknek is/ Fotó: Northfoto

Ricint tartalmazó borítékot küldtek Donald Trump amerikai elnöknek is/ Fotó: Northfoto

A hétfői napon folytatódott az ügy vizsgálata, amelynek során annak járnak utána a hatóságok, hogy pontosan hogyan és milyen okból küldhetett egy kanadai–francia kettős állampolgárságú nő mérgezett levelet a Fehér Házba.

Mindezek során kiderült, hogy a nő nem egy, hanem öt levelet küldhetett el, igaz, ezeket különböző helyekre, például büntetés-végrehajtási intézményekbe Texason belül. Arról, hogy ezek célba értek-e, még maga a kanadai rendőrség nyomozója, Charles Poirier sem tudott egyértelműen nyilatkozni, tehát a továbbiak során ennek a megállapítása is az illetékes szervekre vár.

A hatóságok arra is szeretnének fényt deríteni, hogy a nő kapcsolatban áll-e bármilyen szélsőséges szervezettel, vagy politikailag van-e bárkivel összeköttetése. A személyazonosságát egyelőre nem hozzák nyilvánosságra.

A ricin különösen veszélyes, biológiai fegyvernek minősülő anyag, mert nincsen ellenszere, ha valakit megmérgeznek vele. Száz mikrogramm elegendő ahhoz, hogy halálos adagnak bizonyuljon.

(Index)

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Műtrágyát szállító uszály süllyedt el a Duna romániai szakaszán

info

Sztrájkolnak az olasz orvosok

info

Nem fér bele a nők védelme az iszlám vallásba

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------