Hirmagazin.eu
Főoldal » Sokkoló: megpróbálta tisztára nyalni az ujjait, miután megerőszakolta, majd brutálisan meggyilkolta, végül elásta az unokahúgát 🔞
Külföld

Sokkoló: megpróbálta tisztára nyalni az ujjait, miután megerőszakolta, majd brutálisan meggyilkolta, végül elásta az unokahúgát 🔞

Egy Utah állambeli huszonéves férfi megerőszakolta a még csak öt éves unokahúgát, majd többszörös késszúrással megölte és elásta.

A kegyetlen emberöléssel vádolt 21 éves férfit, pár órával a kislány eltűnése után fogták el a rendőrök, miután többen is jelentették, hogy látták a férfit a ház körül sertepertélni, mielőtt eltűnt volna a kislány.

Az első tárgyalás során a férfi tagadta, hogy köze lenne a kislány eltűnéséhez, csak annyit mondott, hogy részeg állapotban tesz, – a szemtanúk szerint azon az napon is ittas állapotban volt – olyan dolgokat, amikre nem emlékszek, ami akár bűntény is lehet. Mindeközben az ujját nyalogatta, ez a mozdulat pedig annyira meglepte a rendőröket, hogy elkezdték kutatni a testbeszéd jelentését, ami valószínűleg annyit jelent, hogy a férfi megpróbálta “tisztára mosni magát”.

A hosszú idejű letartóztatás során a 21 éves férfi egyszer csak megtört és alkut kötött a bíróval. Elárulta, hogy a kislány holttestét néhány utcával arrébb ásta el. Az információkat annak érdekében osztotta meg, hogy ne kapjon halálbüntetést.

Az unokahúgának holttestét valóban azon a helyen találták meg, amit az illető mutatott. Majd a kislány véres pizsamáját is megtalálták és a férfi szintén vérben ázott ruházatát és a kést is, amivel a férfi elkövette a brutális gyilkosságot. A vizsgálatok során kiderült, hogy a férfi megerőszakolta a kislányt, mielőtt halálra szurkálta.

A bizonyítékok tulajdonában a férfi jelenleg a rácsok mögött vár a tárgyalásokra, ahol gyermekrablással, gyermekbántalmazással, nemi erőszakkal és brutális kegyetlenségből elkövetett emberöléssel vádolják.

(Mirror)

Képünk illusztráció!

Hasonló hírek

Mindenkit megölünk! Migránsbanda támadt a keletnémet diszkó vendégeire

Mazsi

A török rendőrség dzsihadistákon ütött rajta

Edit

Zavaros az ENSZ migránspaktuma

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------