Főoldal » Sokkoló hangfelvétel: ez szólt a magyar sztáranya férjének mobiljából
Bulvár

Sokkoló hangfelvétel: ez szólt a magyar sztáranya férjének mobiljából

Az egykori szépségkirálynő férjét folyamatosan megkörnyékezik a nők.

Laky Zsuzsi felháborítónak tartja, hogy nőtársai egyáltalán nem tisztelik azt, hogy feleség és édesanya. Férjének, Dietz Gusztinak folyamatosan felkínálkoznak vadidegen nők.

„Sokszor írnak idegen nők Gusztinak, de nálunk nincs ebből probléma, mindig a kezembe nyomja a telefont, hogy intézzem el, írjak vissza, osszam ki az illetőt, vagy csináljak, amit csak szeretnék. Az egészben inkább az zavar, ha ezt meg merik lépni, az azt jelenti, engem nem tisztelnek, semmibe veszik, hogy feleség és édesanya vagyok ” – kezdte a sztáranyuka, aki legutóbbi, bizarr sztorijukat is megosztotta a Vasárnapi Borssal.

„A múltkor szintén írt egy nő a férjemnek, sőt hangfelvételt is küldött, amin hörgött, súgott-búgott neki mindenfélét. Visszaírtam, kíváncsiak voltunk, meddig megy el. Hát, azt kell mondjam, a nők sokkal rosszabbak, mint a férfiak…” – vélekedett az egykori szépségkirálynő, aki azt is elárulta, talán az lehet a fő gond, hogy férje gondolkodás nélkül mindenkit visszajelöl a közösségi oldalán, ami talán bátorsággenerátor sokak számára. Holott csak a rossz memóriája miatt tesz így…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Újabb tragédia a Kidman családban: azonnal meghalt a 46 éves apuka

info

Nicole Kidman ugyan azért válik, amiért előző férjétől

Mazsi

Hírességek szerelemgyerekei

info