Főoldal » Sokkoló! Halálos veszélyre figyelmeztet Norbi!
Egészség - betegség

Sokkoló! Halálos veszélyre figyelmeztet Norbi!

Ti­tok­za­tos ha­lál­ese­tek min­dig vol­tak és lesz­nek, és nem ke­res­nek rá ma­gya­rá­za­tot. Norbi most meg­győ­ző­dés­sel ál­lítja: sok­szor a hely­te­len rit­musú táp­lál­ko­zás a halál va­lódi oka.

Norbi nem először megy szembe a nagy étel- és italgyártó cégekkel. Amit azonban most állít, az sokkal tragikusabb és konkrétabb, mint korábban bármikor. Azt mondja, sokakat mindössze három óra választ el a hipoglikémiás rosszulléttől, ami egyenes út lehet a túlvilágra.

Sokkoló! Halálos veszélyre figyelmeztet Norbi!
Újabb kemény gondoltok Norbitól (Fotó: Markovics Gábor)

“Az emberek többsége attól fél, hogy szép lassan megöli a glutén, a tartósítószer, vagy a szója, és a félelmük nem is alaptalan, csak éppen abban tévednek, hogy van idejük.

Ugyanis valójában bőven benne van a pakliban, hogy a reggeli cukros müzli elfogyasztása után három órával már nincsenek az élők sorában és ez nem riogatás és pláne nem vicc

– jelenti ki a fitneszguru, aki szemléletes példákon keresztül teszi érthetővé, miről is beszél.

Sokkoló! Halálos veszélyre figyelmeztet Norbi! 1
A cukros müzli is gyilkosod lehet

Megint a műkaja!

„Azt hívják hipoglikémiás sokknak, amikor a vércukorszint kettő alá csökken. Ilyenkor az ember kómába esik, és ha nem kap azonnal segítséget, meghal. Így halhat meg telente a sok hajléktalan és nem fagyás következtében, ugyanis náluk nincs raktározott szénhidrát az éhezés miatt és vércukor leesést okozó alkohollal együtt veszélyesen alacsony szintre csökkenhet a vércukor szintjük. De hogy mi okozhatja ugyanezt gyakorlatilag teljesen egészségesnek tűnő emberekben? Azok az ételek, melyek óriási inzulinválaszt eredményeznek a szervezetben, tehát feltolják a cukrot tízre-tizenkettőre is akár.”

Sokkoló! Halálos veszélyre figyelmeztet Norbi! 2
Eszel, és jön a cukorkóma

Lefordítom emberi nyelvre:

“Felkelsz és nagyjából ötön áll a cukrod. Eszel valamit, amiről azt mondják neked a reklámok, hogy egészséges, és ettől fölugrik az érték tíz fölé.

Erre a szervezeted inzulinválaszt ad, és ha csak nem eszel három órán belül megint valami finomított lisztes, cukros akármit, vissza is eshet a cukorszinted háromra, vagy rosszabb esetben kettőre, ami már a kritikus érték

– mondja az Update atyja, aki szerint akár egy autóvezetés is megölheti azokat, akik mű ételeket és italokat fogyasztanak.

„Gyakorlatilag azon múlik az életed, hogy vezetés vagy veszélyes munka közben jön-e rád a rosszullét. Furcsán hangozhat, de ez valóban tény. Nem érzékeled a rosszullétet és balesetet szenvedsz. Ez az állapot egyébként a természeti népeknél nem létezik. Egyszerűen azért nem, mert nem esznek olyasmit, ami az egekbe tolná a cukrukat. Erre ugyanis leggyakrabban a mesterséges ételek és italok képesek. Ha tehát egy természeti nép tagja megeszik néhány tojást és gyümölcsöt az élőhelyén, három hétig is képes lesz életben maradni úgy is, ha ez idő alatt csak vizet vesz magához. Ha azonban ugyanez az ember a reklámokból választott cukros müzlit falatozná, némi cukros üdítő kíséretében, könnyen lehet, hogy hipoglikémiás rosszulléte lenne”– jelenti ki Norbi.

Sokkoló! Halálos veszélyre figyelmeztet Norbi! 3
Kell ez neked?

A közelgő sokk előjelei

“Onnan tudhatod, hogy közeleg a baj, hogy ok nélkül feszült, ideges leszel, verejtékezel, remeg a kezed és jön a hányinger. Ilyenkor legtöbbször éhséget is érzel és rátolsz megint valami cukrosat és művit. Így van ez kitalálva!

Ha mégsem visz el a hipoglikémiás rosszulléthez társuló baleset, vagy fatális véletlen, akkor sem lehetsz nyugodt. Ott leselkedik ugyanis a rák, a cukorbaj és a metabolikus szindróma”

– festi le a szörnyű valóságot Schobert Norbi.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Mit keres a szuper baktérium a vizünkben?

Mazsi

Már csecsemőkorban kivédhető az allergia

info

Ha így alszol, megnő az agyvérzés kockázata

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------