Image default
Bulvár

Sokkoló fotók készültek Schumacherről

Nem tö­rőd­nek a csa­lád ké­ré­sé­vel. Ezek­nek semmi sem szent?! Mit szól ehhez az F1-le­genda ál­la­po­tát tit­koló fe­le­ség?

Döbbenetes, mire képesek egyesek a pénzért! A német In Touch magazin adott hírt arról, hogy az évek óta otthonában ápolt Michael Schumacherről készített fotókkal házalnak a szerkesztőségeknél. A lap szerint sokkoló felvételekről van szó, amelyeket állítólag az ágyban fekvő világsztárról készítettek.

Sokkoló fotók készültek Schumacherről
Egyelőre senki nem volt vevő a róla készült friss képekre
Fotó: Getty Images Hungary

“Milyen szörnyű! Éppen elég nehéz sorsot jelentenek Michael Schumacher és családja számára a súlyos síbalesetből adódó károsodások. Most pedig

valósággal sokkoló fotók keringenek a volt autóversenyzőről

– írja a magazin.

Mint kiderült, “egy közeli ismerős” eurómilliókért árulja a vegetáló(?) Schumiról készült képeket. Pár hete például az egyik legkedveltebb német bulvárlap, a Freizeit Revue kapott ilyen ajánlatot. Ahelyett, hogy fizetett volna a szenzációt garantáló anyagért,

a Michael Schumacher iránti tiszteletből botrányosnak nevezte az etikátlan próbálkozást.

A Bunte tavaly decemberben egyszer előrukkolt egy szenzációhajhász címlappal. Akkor Schumiék részéről Sabine Kehm menedzser órákon belül cáfolta, hogy a sztár fölkelt volna a betegágyából. Azóta a família bíróságon is elégtételt vett a bulvár magazinon.

A német sajtó nagy része azonban igyekszik tartani magát a család határozott kéréséhez: mellőzni a találgatásokat, a félinformációkra épülő következtetéseket. Legfeljebb a barátok, bennfentes ismerősök ritka nyilatkozataiba kapaszkodva írnak Schumacher állapotáról.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Baukó Éva az Indexnek megnevezte zaklatóját: Havas Henrik +18

Mazsi

A legnagyobb magyar sztárcsaládviszályok

Mazsi

Miért teszik ezt Balázs Klárival, nem ezt érdemli! Elmondta, hogyan estek neki a döntése miatt

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------