Hirmagazin.eu
Főoldal » Sokkoló dolgot fedezett fel a Holdon egy amatőr csillagász – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Sokkoló dolgot fedezett fel a Holdon egy amatőr csillagász – VIDEÓ

Rej­té­lyes ob­jek­tu­mot fe­de­zett fel egy ama­tőr csil­la­gász, mi­köz­ben te­le­szkóp­já­val a Hol­dat fi­gyelte… Vajon tény­leg egy épít­mény, vagy csak a kép­ze­le­tünk ját­szik ve­lünk?

A felvételen tisztán megfigyelhető egy mesterségesnek tűnő sötét objektum a Hold északi pólusa környékén. Sötét színével teljesen elüt a környezetétől, nem oda illőnek tűnik. A videót egy amatőr csillagász készítette teleszkópján keresztül. – írja a különös hírekkel foglalkozó napiufo.hu.

Már korábban is fedeztek fel gyanús formációkat a Holdon a NASA műholdas felvételein. Ez a videó azonban a Földről készült! Az objektum igen nagy kiterjedésű, ha ilyen távolságból is, tisztán kivehető. Egyesek elméletek szerint ez azon rejtélyes romok egyike lehet, amelyekről a titkos Apollo 20, és néhány korábbi nyilvános Hold-expedíció is készített már felvételeket.

Sokkoló dolgot fedezett fel a Holdon egy amatőr csillagász - VIDEÓ

Sokan nem értik, hogy miért tikolja a NASA az ehhez hasonló felfedezéseket, de ha belegondolunk, a válasz egyértelmű. Mi történne, ha bebizonyosodna, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban? Mi történne, ha kiderülne, hogy földönkívüli, ne adj isten egy korábbi földi civilizáció már réges-régen gyarmatosította a Naprendszerünk bolygóit, holdjait? Egy pillanat alatt hitelét vesztené a vallás, a történelem, és az emberi evolúció összetákolt légvára. Totális káosz törne ki…

Stephen Hawking is megmondta: az emberiség még nincs felkészülve arra, hogy megtudja az igazságot! Alighanem igaza van!

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

Rejtélyes légikatasztrófák – I., ezzel kezdünk: a MALÉV 240-es járatának története!

Géza

A Hamász elfogta a 007-es delfint

Edit

Dürer művészi egyénisége

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!