Image default
Bulvár

Sokkoló bejelentést tett Robbie Williams, ezt komolyan gondolta?

A sztár egyre megdöbbentőbb dolgokat állít, most is a kamerák előtt sokkolta rajongóit.

Robbie Williams, a 44 éves popsztár csaknem három évtizede van a zenei pályán. Most azonban új területen próbálta ki magát, dokumentumfilmet forgatott, amelyben saját paranormális tapasztalatairól is beszámolt. Az énekes egyenesen azt állítja, hogy meglátogatta őt egy UFO – írja a Daily Mail.

Let Me Entertain You című slágert is jegyző Williams meglátogatott egy farmot Utah-ban, ahol rendszeresek a megmagyarázhatatlan események. Itt idézte fel saját emlékeit a Hunt The Skinwalker című dokumentumfilmben. A Navajo rezervátumban található farm tulajdonosai már 1996-ban elköltöztek, miután állításuk szerint több mint két méter magas űrlényeket láttak a ház körül.

A korábban drogproblémákkal küzdő énekes a filmben bevallotta, hogy ő is találkozott már idegenekkel, de azt állította, hogy nem állt kábítószer hatása alatt.

Olyan jelenséget tapasztaltam, amelyet nem tudok megmagyarázni. Láttam egyet pont fölöttem. Meg tudtam volna dobni egy teniszlabdával. Semmilyen anyagot nem használtam akkor

– emlékezett vissza a sztár, aki nemrégiben beszélt először harmadik gyermeke érkezéséről. A kislány a Coco nevet kapta és Williams szerint ő a világ legnyugodtabb csecsemője. Az énekes érdeklődése az idegenek iránt egyébként 10 éve kezdődött.

Forrás: Ripost

AFP PHOTO / Patrik STOLLARZ

Hasonló hírek

Gáspár Győző meglepő döntésre szánta el magát

Géza

A fakéregből készült mécsestartót te is megcsinálhatod, és feldobhatod az ünnepet

Géza

A lányos apák tízparancsolata

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------