Hirmagazin.eu
Főoldal » Sokkoló: a saját fia ölte meg a tóalmási anyát, de most mindenki mellé állt, ezért
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Sokkoló: a saját fia ölte meg a tóalmási anyát, de most mindenki mellé állt, ezért

Tóalmás – Sem a tóalmásiak, sem a nő volt apósa nem lepődik meg azon, hogy megölte az édesanyját az a 17 éves fiú, aki a holttestet egy emésztőgödörbe dobta évekkel ezelőtt.

Mint azt a Blikk is megírta, idén április elején bukkantak rá annak a nőnek a holttestére, akinek még 2013 szeptemberében veszett nyoma. A hétgyermekes családanyát, O. Szilviát 17 éves fia, Sz. Botond dobta egy emésztőgödörbe – ahol egyébként babacsontot is találtak – egy összedőlt ház romjai mellett, miután kioltotta az életét. A tóalmási lakosok – meglepő módon – kiállnak a tinédzser fiú mellett.

A tóalmásiak egyáltalán nem csodálkoznak a történteken, mégpedig azért, mert a fiú anyja nagyon agresszív volt: ivott, dühöngött, tombolt.

Úgy tudni, O. Szilvia egyszer le is forrázta a lányát, aki harmadfokú égési sérüléseket szenvedett. A családanya öngyilkossági szándékkal 2011-ben fagyállót ivott. Orvosai megmentették az életét, viszont beszélni és járni újra meg kellett tanulnia.

– Amikor szedte a gyógyszerét, csendes volt, de ha nem, vagy ivott, kő kövön nem maradt. Nem lehetett leállítani. Volt, hogy az anyja, az aktuális férje és a gyerekek ide rohantak előle, zokogtak, hadd jöjjenek be elbújni. Olyankor átmentem, de úgy kellett lefogni. Kitörte az ablakokat dühében, ki tudja, hányszor üvegeztem utána. Az unokám is gyűlöli az anyját. Nem csoda, ha a fiú nem bírta tovább – mondta a Borsnak O. Szilvia volt apósa, aki úgy véli: Sz. Botond jó gyerek, csak nem tudta tovább elviselni az anyját, így nem tudnak rá haragudni. – Nem tudunk rá haragudni. Amikor az asszony hat éve eltűnt, nem hallottunk felőle, azt hittük, elment. A gyerekeknek végre nyugtuk volt.

A 17 éves Sz. Botond beismerte a gyilkosságot, amiért 15 évet is kaphat. Június közepéig letartóztatásban tartják, nehogy elmeneküljön.

Forrás: Blikk.hu

Képünk Illusztráció: Northfoto

Hasonló hírek

Terroristákat keresnek Magyarországon, vadállattá vált a merénylő

Mazsi

Életveszély: felnyitott sorompónál zúgott át a vonat Pest megyében – VIDEÓ

Mazsi

A jog nem szabályozza a mágiát! Oszd meg!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------