Hirmagazin.eu
Főoldal » Sokat elmond személyiségedről, hogy melyik levéltekercset választod
Tudástár - minden érdekesség

Sokat elmond személyiségedről, hogy melyik levéltekercset választod

Egy gyors és egyszerű személyiségtesztet hoztunk, ami meglepően pontos leírást ad arról, milyenek is vagyunk valójában.

A teszt nagyon egyszerű: Válaszd ki a négy levéltekercs közül azt, amelyik a legjobban tetszik! Ne habozz sokat, azt válaszd, amelyik elsőre leginkább elnyerte a tetszésedet, majd olvasd el a jellemzést a kép alatt!

Ha az első tekercset választottad:

Mély érzésű, álmodozó típus vagy, aki szereti élvezni az életet. Optimista vagy, gyorsan meglátod a jót másokban. Mivel magadból indulsz ki, másokról is jót feltételezel, ezért néha csalódás ér, de ezekből képes vagy tanulni. Jellemző rád a kiegyensúlyozottság, a béke és a kompromisszum keresése, lelked ritkán háborog.

Ha a második tekercset válaszottad:

Céltudatos vagy, és ha valami nem sikerül, addig keresed a megoldáshoz vezető utat, amíg végül meg nem leled. Szeretsz tervezni, a kihívások nem tántorítanak el, sőt, élvezed, ha olyan feladatot kapsz az élettől, ami feszegeti teljesítőképességed határait. Lelkes és szorgalmas vagy, olyan ember, aki bízik magában, ezek a tulajdonságaid pedig vonzóvá tesznek mások számára is. Sokan tisztelnek, az emberek szeretnek a közeledben lenni, ez pedig jó hatással van rád.

Ha a harmadik tekercset választottad:

Te vagy a megtestesült racionalitás. Minden cselekedeted átgondolt, megtervezett, életedben nincs helye az esetlegességnek. Sokan talán kissé unalmasnak is tartanak amiatt, mert hiányzik belőled a spontaneitás. Az élet azonban sokszor téged igazol, mert az éleslátásodnak és megfontoltságodnak köszönhetően képes vagy nagy sikereket elérni a szakmádban és a magánéletedben is. Tudod, hogy mire van szükséged, és azzal is tisztában vagy, hogy hogyan szerezd meg azt.

Ha a negyedik tekercset választottad:

Érzékeny vagy, sokat vívódó, tépelődő, de nagyon széplelkű ember. Megvan benned a gyengédség és az empátia is. Hajlamos vagy bezárkózni, elvonulni, de ezt érdemes kordában tartanod, mert neked is szükséged van másokra, és másoknak is szüksége van rád. Az őszinteség mindennél fontosabb számodra, rosszul viseled a mismásolást. Sokszor elbizonytalanodsz, fontos, hogy bízz magadban, és elhidd, bármire képes lehetsz!

ketkes

Hasonló hírek

Nemzetközi botrány: legalább 150 fajta ember-állat hibrid lénnyel kísérleteztek titokban a tudósok Angliában..

Géza

El akarták titkolni: gyilkos aszteroida tart a Föld felé, ekkor ér ide

Mazsi

Véletlen lenne? Különös fényvillanást észlelt a mars járó kamerája – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------