Image default
Bulvár

Soha nem volt még ilyen: ez történt Korda György hétvégi koncertjén, aggódnak a rajongók

Bánk ― Aggódnak a rajongók Korda Györgyért (80). A legendás táncdalénekes a hét végén a Bánki-tónál lépett fel imádott feleségével, Balázs Klárival (66), s bár fergeteges koncertet adtak, az énekes többször is megpihent egy széken, amely a színpadon volt.

– Nagyon szeretem a Korda–Balázs házaspárt, többször volt szerencsém őket élőben látni. Kedvesek, aranyosak, és mindig nagyon jó bulit csinálnak – mesélte lapunknak egy rajongó. – Most viszont Gyuri bácsi többször leült egy székre, korábban ilyet nem láttam tőle. Bár nem panaszkodott, egy picit olyan érzésünk volt, mintha fáradt lenne, vagy a hőséget bírná nehezen. Aggódunk érte, mert nemrégiben arról szóltak a hírek, hogy rosszul lett egy fellépésén.

Megkerestük a házaspárt, akik igyekeztek mindenkit megnyugtatni, és elmondták, miért volt szükség arra, hogy Korda leüljön éneklés közben.

– Mindig nagyon odafigyelek Gyurira a színpadon is, de ilyenkor, kánikulában különösen. Vannak bizonyos számok, amelyek alatt ül, én pedig odamegyek hozzá és megölelem, ez a koreográfia része – magyarázta Klárika. – Azt gondolom, mindketten nagyon jó egészségnek örvendünk, mivel mindig odafigyeltünk arra, mit eszünk és hogyan élünk. Többször adtunk ráadást, és fergeteges bulit csináltunk. Sőt, egész nyáron megyünk fellépni – igyekezett mindenkit megnyugtatni Balázs Klári.

Olvasónk megörökítette, hogy Gyuri bácsi leült fellépés közben. Klárika azt mondja, ez része műsoruk koreográfiájának

Korda Györgynek nagyon jólesik, hogy a rajongói aggódnak érte, ám azt nem szeretné, ha feleslegesen izgulnának.

– Néha kell egy kis pihenő, főleg ilyenkor, nyáron, amikor sok a fellépésünk az ország minden részében, rengeteget utazunk. De nagyon jól érzem magam, tényleg. Legközelebb felemelem a széket a fejem fölé, ráadásul úgy, hogy Klárika is benne ül. Akkor talán elhiszik, hogy jól vagyok. Néha már táncolok is. Ha rosszul lennék, nekiállnék mozogni? Nem hiszem – mondta az énekes.

A házaspár rengeteget koncertezik ebben az esztendőben, hiszen manapság is roppant népszerűek a közönség körében.

– Igyekszem fiatalos maradni, de ez az egész igazán azért működik, mert a mai fiatalok érzik részünkről a szeretetet. Mi olyan életérzést és szellemiséget sugárzunk nekik, amit ők elfogadnak – mondta korábban Korda.

blikk

Hasonló hírek

68 év után talált egymásra egy ikerpár

info

Megszólalt a migráns, akit László Petra elgáncsolt!

Mazsi

Esküvői bakik – vicces videó :)

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------